Το Samsung Galaxy A42 5G εντοπίστηκε με μπαταρία 5.000 mAh

Η πρώτη φήμη για το Samsung Galaxy A42 είναι ότι θα ήταν το φθηνότερο SmartPhone με δυνατότητα 5G της εταιρείας. Περίπου ένα μήνα αργότερα, εντοπίσαμε μια λίστα από το κινεζικό 3C 3C που αποκαλύπτει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του ακουστικού.

Samsung Galaxy A42 5G spotted with 5,000 mAh battery

Αναφέρει σαφώς 4.860 mAh, αλλά η τυπική χωρητικότητα πρέπει να είναι ακριβώς 5.000 mAh. Αυτή είναι μια τεράστια χωρητικότητα για το υποτιθέμενο φθηνότερο τηλέφωνο 5G της Samsung. Άλλες φήμες δείχνουν ότι το Galaxy A42 θα διαθέτει 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και πιθανότατα θα εμφανιστεί το 2021 και ίσως ξεκινήσει ως τηλέφωνο μόνο 4G για αγορές στις οποίες το 5G δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

Μπορείτε επίσης να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

Πηγή: https://www.gsmarena.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα