Το software update 8.00 του PS4 έρχεται με authenticator app

Μοίρασε την γνώση...

Το PlayStation 4 system software update 8.00 beta, για το οποίο η Sony Interactive Entertainment έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις, έρχεται με authenticator app.

banner

Η εν λόγω εφαρμογή φέρνει έξτρα ασφάλεια στους χρήστες και περιέχει σχετική επιλογή για όσους έχουν προβλήματα με τους κωδικούς μέσω γραπτών μηνυμάτων. Εκτός του authenticator app, το system software update 8.00 beta δίνει τη δηνατότητα δημιουργίας ενός νέου group ή την επιλογή ενός ήδη υπάρχοντος όταν γίνεται εκκίνηση party.

Διαφήμιση

Αφού τελειώσει το party, το group αποθηκεύεται και οι χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στο ίδιο όποτε το θελήσουν. Τα groups θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εκτός από party, και στο Messages.

Google news

Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν και μηνύματα σε κάποιο από τα αποθηκευμένα groups. Επίσης οι ρυθμίσεις public και private αφαιρέθηκαν καθώς πλέον μόνο μέλη του εκάστοτε group θα μπορούν να εισέλθουν σε party. Ακόμα μια αλλαγή στα parties είναι το γεγονός ότι μέλη των groups του χρήστη μπορούν πλέον να δουν πότε έχει θέσει το μικρόφωνό του σε σίγαση.

Blackshark WW Geekmaxi Many GEOs

Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν σε ένα party ακόμα και αν σε αυτό βρίσκονται άτομα που έχουν κάνει block, κάτι για το οποίο θα υπάρχει notification. Κατά τη διάρκεια του party, τα μέλη που έχει κάνει block ο χρήστης δεν θα μπορούν να τον ακούν (και το αντίστροφο) και μάλιστα δεν θα γνωρίζουν πως τα έχει κάνει block.

Τέλος, έχουμε μια αλλαγή στα parental controls όπου τα Communicating with Other Players και Viewing Content Created by Other Players έγιναν ένα και αποτελούν πλέον το Communication and User-Generated Content.


Πηγή: https://www.enternity.gr/


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram