Το ξέρατε ότι και τα Windows έχουν dark mode!? Δείτε πως θα το ενεργοποιήσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Οι συσκευές Android και iOS προσφέρουν την σκοτεινή λειτουργία που μειώνει την παλέτα χρωμάτων στην οθόνη.

banner

Συνήθως πιστεύεται ότι φαίνεται πολύ πιο αισθητικά ευχάριστο, εκτός από την παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Διαφήμιση

Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε την σκοτεινή λειτουργία στο κινητό σας, ίσως εκπλαγείτε να μάθετε ότι και τα Windows 10 έχουν τη δική τους σκοτεινή λειτουργία για αρκετά χρόνια. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Google news

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στα Windows

1.Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις, το οποίο είναι σχήμα σαν γρανάζι.

Goboo [CPS] Many GEOs Banggood WW

2. Κάντε κλικ στην Εξατομίκευση (Personalization)

3. Στο παράθυρο στα αριστερά, κάντε κλικ στο Χρώματα (Colors). Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις σκοτεινής λειτουργίας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε όποια από τις δύο επιλογές θέλετε:


  • Στην επιλογή Επιλογή της προεπιλεγμένης λειτουργίας των Windows, κάντε κλικ στο Σκούρο. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία για πολλά βασικά μέρη των Windows – συγκεκριμένα, τη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας και το μενού Έναρξη.
  • Στην περιοχή Επιλέξτε την προεπιλεγμένη λειτουργία εφαρμογής, κάντε κλικ στο Σκούρο. Αυτό έχει πολύ πιο διαδεδομένο αποτέλεσμα και θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη σκοτεινή λειτουργία σε πολλές εφαρμογές που τη διαθέτουν.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.businessinsider.in/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram