Το Xiaomi TV stick πήρε πιστοποίηση FCC, με μόλις 5V1A ισχύ!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με το ξένο μέσο ενημέρωσης 9to5google, το Xiaomi TV stick έχει πλέον πάρει έγκριση FCC και ενδέχεται να εισαχθεί σύντομα στις ΗΠΑ.

banner

Το iTechNews.gr έμαθε ότι το μοντέλο αυτού του Xiaomi TV stick με πιστοποίηση FCC είναι το MITVMDZ24AA, το οποίο είναι ένα από τα δύο μοντέλα Mi TV Stick. Σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, αυτό μπορεί να είναι το ένα μοντέλο 1080p του Xiaomi TV stick, με το άλλο να είναι μια έκδοση 4K. Οι πληροφορίες πιστοποίησης δείχνουν επίσης ότι η συσκευή θα χρησιμοποιεί τροφοδοσία 5V / 1000mA και θα υποστηρίζει δίκτυα Wi-Fi 2,4GHz και 5GHz.

Διαφήμιση

 

Τα δεδομένα που βρίσκουμε δείχνουν ότι το Mi TV stick είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Amlogic S805Y και υποστηρίζει έξοδο 1080p. Το άλλο θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Amlogic S905X3, ο οποίος υποστηρίζει έξοδο 4K.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ZTE Many GEOs Tomtop WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: www.ithome.comΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram