Tromsmart Apollo Bold: Νέα Bluetooth ακουστικά με υβριδική τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου του περιβάλλοντος χώρου!

Μοίρασε την γνώση...

Για ακόμα μια φορά, από την συνεργασία της Tromsmart με την εταιρεία επεξεργαστών Qualcomm® δημιουργήθηκε ένα πρωτοποριακό προϊόν. Τα στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικά Apollo Bold!

Coupons from Banggood

Είναι γεγονός ότι από τότε που η Apple κυκλοφόρησε τα AirPods, η αγορά των ασύρματων στερεοφωνικών Bluetooth ακουστικών πραγματοποίησε τεράστιες πωλήσεις. Η γνωστή μας Tromsmart έχει ήδη κυκλοφορήσει, πριν από τέσσερις μήνες τέτοιου τύπου ακουστικά, τα Onyx Ace. Από την αρχή της παρουσίασής τους έλαβαν εξαιρετικές κριτικές σε όλο τον κόσμο.Το Αμερικάνικο περιοδικό Forbes τα χαρακτήρισε ως «την απόλυτη εναλλακτική λύση των Apple  AirPods». Τέτοια καινοτόμα προϊόντα πραγματικά αλλάζουν τις συνήθειες των ανθρώπων. Μόλις το κοινό εξοικειώθηκε με αυτή την τεχνολογία και  οι πωλήσεις αυτού του είδους ακουστικών αυξήθηκαν για τα καλά, η Apple παρουσίασε τα AirPods  Pro που υποστηρίζουν τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου. Σύμφωνα με έρευνα της  Tromsmart, η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το 36% των καταναλωτών, κατά την αξιολόγηση του κατά πόσο τα στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικά είναι καλά ή όχι. Πραγματικά η παρουσίαση των AirPods Pro προσέλκυσε την προσοχή του κοινού. Ακόμη και η Sony μπήκε στο παιχνίδι παρουσιάζοντας παρόμοιο μοντέλο.

Διαφήμιση

Όπως είναι φυσικό η Qualcomm®, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής επεξεργαστών, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός.

Google news

Συνεργάστηκε λοιπόν με την Tromsmart και από αυτή την συνεργασία προέκυψαν τα ακουστικά Apollo Bold. Αυτή τη φορά, η Qualcomm ανέπτυξε τον κορυφαίο επεξεργαστή QCC5124, για να υποστηρίξει τα πρώτα υβριδικά ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου της Tromsmart, τα Apollo Bold. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο QCC5124 δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα σε κανένα άλλο προϊόν. Τα Apollo Bold κατασκευάζονται από την Grandsun, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επεξεργαστών την Qualcomm®.

Σύμφωνα με την Qualcomm®, ο QCC5124 που χρησιμοποιείται στα Tromsmart Apollo Bold, μπορεί να υποστηρίξει συγχρόνως την ενεργή ακύρωση θορύβου και την επεξεργασία σήματος Bluetooth, με βέλτιστη απόδοση, χωρίς την παραμικρή παρεμβολή. Αξίζει να πούμε εδώ ότι τα ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς χρησιμοποιούν δύο χωριστούς επεξεργαστές, έναν για την επεξεργασία του σήματος Bluetooth και έναν για την ενεργή ακύρωση θορύβου.

Τα Tromsmart Apollo Bold χρησιμοποιούν την υβριδική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Feedforward & Feedback η οποία μπορεί να ακυρώσει πολύ μεγάλο εύρος θορύβου του περιβάλλοντος χώρου, για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μοντέλα που μπορούν να ακυρώσουν μόνο θόρυβο μέχρι 25 – 28 dB, τα Tromsmart  Apollo Bold μπορούν να ακυρώσουν μέχρι και τα 35 dB.

Με την χρήση της τεχνολογίας μετάδοσης στερεοφωνικού σήματος TrueWireless™ Stereo Plus (TWS Plus), εξασφαλίζεται η ταυτόχρονη λήψη σήματος Bluetooth, τόσο από το αριστερό όσο και από το δεξί ακουστικό. Τα περισσότερα ακουστικά TWS, συμπεριλαμβανομένων και των  AirPods  Pro, χρησιμοποιούν απλή στερεοφωνική τεχνολογία TrueWireless. Σε αυτή το κύριο ακουστικό  λαμβάνει πρώτα το σήμα και στη συνέχεια το μεταδίδει στο άλλο ακουστικό, προκαλώντας έτσι μικρή καθυστέρηση.

Ας δούμε μερικά ακόμα τεχνικά χαρακτηριστικά των Apollo Bold:


  • Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από γραφένιο και υποστηρίζουν την τεχνολογία aptX™ για εξαιρετική ποιότητα ήχου.
  • Η ύπαρξη έξι μικρόφωνων και η τεχνολογία cVc εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα ήχου και κλήσεων.
  • Η χρήση κεραίας Bluetooth LDS εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση χωρίς διακοπές.
  • Η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της ενεργής ακύρωσης θορύβου εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης.
  • Προσφέρουν πάνω από 30 ώρες αυτονομία με την θήκη φόρτισης και πάνω από 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Έχουν δηλαδή 6 ώρες περισσότερη  αυτονομία από τα AirPods.
  • Απενεργοποιούνται αυτόματα όταν αφαιρεθούν από τα αφτιά μας για βέλτιστη πρακτικότητα.
  • Είναι καλύτερα από τα Apple AirPods Pro και κοστίζουν 54% φθηνότερα.

Περισσότερα στοιχεία για τα Apollo Bolt μπορούμε να βρούμε εδώ.

Η Tromsmart έχει ετοιμάσει έναν διαγωνισμό για όλους εμάς τους πιστούς της φίλους, με έπαθλο 20 ζευγάρια ακουστικά Apollo Bold. Ο διαγωνισμός ισχύει από 15 ως 31 Ιουλίου 2020. Μπείτε και κερδίστε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram