Αποκτήστε ένα διάφανο 3D Magic Drawing Pad για το παιδί σας με μόλις 9.29€ από το Banggood!

Κάπου το έχω δει σε διαφήμιση στην τηλεόραση, σε κάποιο από τα κανάλια που έχουν παιδικά, νομίζω το smile, οπότε όταν το είδα στο Banggood το θυμήθηκα αμέσως. Βέβαια η τιμή δεν είναι η ίδια, αλλά αρκετά πιο κάτω, ειδικότερα με το κουπόνι που θα σας δώσω, για να το πάρετε με μόλις 9.29€!

 

Όπως βλέπετε είναι ένα διάφανο σε σχήμα τάμπλετ, από πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Οι διαστάσεις του είναι 24 x18 x2cm. Θέλει 3 AAA μπαταρίες για να δουλέψει. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε 30 μολύβια για να ζωγραφίσει το παιδί, να μάθει να περάσει ωραία. Αφού τελειώσει, απλώς σβήνετε την ζωγραφιά και έχετε ένα καμβά έτοιμο για να τον χρησιμοποιήσει πάλι.

Για να το αποκτήσετε, μπαίνετε μέσω κάποιου browser στη σελίδα του Banggood, στον λογαριασμό σας και μετά πατάτε στο μπανεράκι από κάτω. Όταν θα σας ζητήσει το κουπόνι, εσείς θα βάλετε το BGDE5518, για να πέσει η τιμή του στα 9.29€!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα