Αποκτήστε με 13.51 € το A13 4-in-1! Ασύρματα ακουστικά, φακός, ρολόι και φορτιστής κινητού, όλα σ’ ένα από το Banggood!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτά δεν είναι ασύρματα ακουστικά, ελβετικό σουγιαδάκι είναι! Με μόλις 13.5€ με το κουπόνι που θα σας δώσω, μπορείτε ν’ αποκτήσετε τ’ ασύρματα ακουστικά A13 4-in-1 TWS, ενώ η βάση φόρτισης των ακουστικών δουλεύει και σαν ψηφιακό ρολόι, φακό και φορτιστής κινητών…4 σε 1 δηλαδή!

banner

Τα ασύρματα ακουστικά A13, υποστηρίζει μείωση του εξωτερικού ήχου μέσω του CVC8.0. Το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία 50 mA, ενώ μπορούν ν’ αντέξουν και 220 ώρες με την βοήθεια της βάσης φόρτισης με μία φόρτιση της. Μπορείτε να μιλάτε μέχρι και 180 ώρες με την βοήθεια της βάσης φόρτισης. Πάντως η μπαταρία των 4000 mAh που έχει η βάση φόρτισης, φτάνει για να φορτίσει τουλάχιστον 40 φορές τ’ ακουστικά. Τ’ ακουστικά φορτίζουν μαγνητικά. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά. Τ’ ασύρματα ακουστικά είναι συμβατά και με κινητά Android αλλά και iOS.

Διαφήμιση

Τ’ ασύρματα ακουστικά Α13 είναι αδιάβροχα και φέρουν πιστοποίηση IPX7, για να μην φοβάστε τον ιδρώτα σας ότι μπορεί να τα χαλάσει ή η βροχή. Υποστηρίζουν λειτουργία αφής για ακόμα πιο εύκολη λειτουργία. Με την οθόνη LED που έχει η βάση, ξέρετε ανά πάσα στιγμή πόση μπαταρία έχετε διαθέσιμη ακόμα. Τ’ ασύρματα ακουστικά συνδέονται με το κινητό σας αυτομάτως με το που θα τα βγάλετε από το κουτί. Όπως σας είπα από την αρχή, το κουτί φόρτισης διαθέτει και φακό για να τον χρησιμοποιήσετε στο σκοτάδι, ένα πολύ ωραίο ψηφιακό ρολόι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, στο μπροστινό μέρος και με την 4000mAh μπαταρία που διαθέτουν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η βάση σαν ένα powerbank και να φορτίσει το κινητό σας εάν χρειαστεί αυτό απαραίτητο! Ένα πραγματικά χρήσιμο πολυεργαλείο….!
Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς τ’ ασύρματα ακουστικά Α13 στα 13.51€, θα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Banggood μέσω του browser που έχετε και μετά θα πατήσετε στο μπανεράκι από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα συμπληρώσετε το BGRA13TWS. Μόνο βιαστείτε γιατί το κουπόνι είναι για 30 τεμάχια μόνο!

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram