Αποκτήστε με μόλις 12.65€ τα πολύ καλά Xiaomi Redmi Airdots από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω μία πολύ καλή προσφορά από το Cafago, τα Xiaomi Redmi Airdots, με λιγότερο από 13€ και για την ακρίβεια 12.65€! Σίγουρα θα τα έχετε ακούσει και αρκετοί μπορεί να τα έχετε πάρει, οπότε τώρα έχετε την δυνατότητα να πάρετε ή να προτείνετε σε ένα φίλο σας να τα πάρει σε μία καταπληκτική πραγματικά τιμή!

banner

Συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0, ενώ υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα HFP, A2DP, HSP και AVCRP. Τ’ ακουστικά παραμένουν συνδεδεμένα με το κινητό σας σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα. Τ’ ακουστικά τα ίδια έχουν μπαταρία χωρητικότητας 40mAh και η βάση φόρτισης περιέχει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh.

 

Με γεμάτη την μπαταρία θα μπορείτε να ακούτε μουσική για 4 ώρες, ενώ έχει χρόνο αναμονής τις 150 ώρες. Το κάθε ακουστικό θα χρειαστεί στη 1.5 ώρα περίπου για να φορτιστεί πλήρως, ενώ το κουτί θέλει στις δύο ώρες περίπου. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει στα 4.1 γρ και το κουτί φόρτισης στα 65 γρ.

Google news

Τα Xiaomi Redmi AirDots είναι πραγματικά ασύρματα ακουστικά (TWS), πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και εάν η σύνδεση μεταξύ των αριστερών και δεξιών ακουστικών εξαφανιστεί, η εμπειρία παραμένει ακόμα εντυπωσιακή. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth 5.0. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε τρία συνολικά ανταλλακτικά από τα ελαστικά μέρη του ακουστικά στην άκρη, για να βάλετε αυτό που σας εξυπηρετεί.

Redmagic WW Govee Many GEOs

Εξοπλισμένο με φυσικά κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις ψεύτικες πιέσεις ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και τον φωνητικό έλεγχο. Το εύρος συχνοτήτων που καλύπτει είναι 20 – 20000Hz, έχουν ευαισθησία 98dB και αντίσταση 16Ω. Επίσης ενσωματώνουν DSP έξυπνη ακύρωση του εξωτερικού ήχου ώστε να σας ακούει ο συνομιλητή σας τέλεια!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram