Διαθέσιμος για κατέβασμα ο Kernel κώδικας των OnePlus Nord, Realme 3/3i/X3 SuperZoom, Mi 10 Ultra και Redmi 7/Y3

Ο κώδικας του πυρήνα (Kernel) είναι πολύ χρήσιμος για προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν λογισμικό όπως κάποια προσαρμοσμένη (custom) ROM για τηλέφωνα. Ορισμένοι OEM Android έχουν κυκλοφορήσει τον πηγαίο κώδικα του πυρήνα για το smartphone τους.

Πολλοί OEM όπως η Xiaomi, η OnePlus και η Realme εξακολουθούν να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους με Android 10, ενώ παράλληλα απελευθερώνουν την πηγή του πυρήνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα των συσκευών που έδωσαν στη δημοσιότητα τον πηγαίο κώδικα του πυρήνα.

OnePlus Nord
Realme X3 SuperZoom
Realme 3i
Realme 3
Redmi 7
Redmi Y3
Mi 10 Ultra

Ο πηγαίος κώδικας του πυρήνα για τα OnePlus Nord, Realme 3 / 3i / X3 SuperZoom, Mi 10 Ultra και Redmi 7 / Y3 έχουν μεταφορτωθεί στο GitHub της Xiaomi και μπορείτε να κατεβάσετε τον κώδικα από εκεί. Τώρα, υπάρχουν διαθέσιμες πηγές πυρήνα για αυτούς τους προγραμματιστές συσκευών που θέλουν να αναπτύξουν τις δικές τους προσαρμοσμένες ανακτήσεις (recovery) και ROM.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.rprna.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα