Διέρρευσε το Amazfit Band 6 με SPO2 & Amazon ALEXA!

Σας έχουμε ήδη αναφέρει τα περίεργα παιχνίδια που παίζει φέτος η Huami με τα Xiaomi Mi Band 5 και το Amazfit Band 6!

Έτσι μία νέα διαρροή, δείχνει ότι το fitness tracker Amazfit Band 6 μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο και με τα χαρακτηριστικά που ονειρευόταν οι χρήστες. Η νέα λίστα στη σελίδα AliExpress στη Ρωσία αποκάλυψε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου band. Το φημολογούμενο band θα έρθει με χαρακτηριστικά Amazon Alexa & μετρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, χαρακτηριστικά που έχουν ανακαλυφθεί στο κώδικα, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί στην κινέζικη ή διεθνή έκδοση του Mi Band 5. Οι αναφερόμενες συναρτήσεις έπρεπε να συνοδεύονται από την παγκόσμια έκδοση του Mi Band 5, αλλά φαίνεται ότι ηHuami τις κράτησε για το Band 6.

Τον περασμένο μήνα, το διερχόμενο αρχείο πόρων «York» υπαινίχθηκε όλες αυτές τις δυνατότητες, οπότε μπορούμε να πούμε ότι το αρχείο York ήταν για το Amazfit Band 6. Η παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα θεωρείται σήμερα ως βασική λειτουργία για τους ιχνηλάτες δραστηριότητας και η Alexa θα παρέχει μία προσωπική υπηρεσία βοηθού φωνής . Η παρουσία του Amazon Alexa στο band σημαίνει, θα έρθει με ένα μικρόφωνο και ηχείο για να αλληλεπιδράσουν με αυτό. Ο ιχνηλάτης θα παρέχει μπαταρία 15 ημερών με δυνατότητα φόρτισης καρφιτσών pogo. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν συνεχή μέτρηση καρδιακού ρυθμού, ύπνο REM, εργαλείο μέτρησης του κύκλου των γυναικών, έλεγχο της κάμερας του κινητού σας και μέτρηση του ΡΑΙ.


Ο σχεδιασμός του tracker θα είναι ο ίδιος με του Mi Smart band 5 και θα έχει οθόνη 1,1 ιντσών AMOLED. Στις δραστηριότητες, υπάρχουν 11 αθλητικοί τρόποι μαζί με αισθητήρες αναπνοής & BioTracker 2 PPG. Το έξυπνο band αποκάλυψε για πρώτη φορά στη Ρωσία, οπότε μπορεί να είναι η πρώτη χώρα που το έλαβε. Η τιμή για το Amazfit Band 6 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Link από το κατάστημα στο Aliexpress δυστυχώς δεν σας έχω, γιατί διαγράφηκε σχεδόν αμέσως η σελίδα. Έχουμε όμως τις φωτογραφίες, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε….


 

[Signoff]

 

Πηγή: https://www.tizenhelp.com

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα