Εμφανίστηκε καινούργιο κινητό της Huawei που υποστηρίζει διπλή SIM 5G και WiFi 6+

Σύμφωνα με τον Weibo blogger @ 长安 数码 君, ένα ερευνητικό ινστιτούτο της Huawei δοκιμάζει ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Η εικόνα δείχνει ότι το κινητό τηλέφωνο υποστηρίζει dual 5G online και WiFi 6+. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για το τηλέφωνο Huawei Mate 40.

Προς το παρόν, τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα ή επεξεργαστές Android έχουν εφαρμόσει υποστήριξη δικτύου 5G, αλλά σε κατάσταση διπλής κάρτας, μπορεί να είναι μόνο 5G + 4G. Επιπλέον, τα τρέχοντα κινητά τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με Dimensity 1000 Plus αρχίζουν να υποστηρίζουν διπλή αναμονή 5G + 5G, έξυπνη εναλλαγή 5G + 5G, αλλά η συγκέντρωση διπλού φορέα 5G χρειάζεται επίσης επακόλουθη υποστήριξη ενημέρωσης OTA.

Έχουμε αναφέρει προηγουμένως εδώ στο iTechNews.gr, ότι η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τσιπ Kirin 9000 5G 5nm τον Σεπτέμβριο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνα Huawei Mate40 / Pro.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα