Έρχονται Amazfit GTS 2 και GTR 2 τον άλλο μήνα με υποστήριξη Alexa!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι η εποχή του χρόνου και φαίνεται ότι η Amazfit θα μπορούσε να μας χτυπήσει με μια μητρική, δικιά της δηλαδή, σειρά νέων smartwatch.

banner

Στο Geekdoing, έχουν βρει αναφορές στον πηγαίο κώδικα της νέας εφαρμογής Zepp 4.8.9, που ίσως να είναι ο αντικαταστάτης της εφαρμογής Amazfit (τα στοιχεία εδώ είναι ακόμα λίγα και όλοι το ψάχνουμε καθώς δεν υπάρχουν πολλές αναφορές ως συνήθως), για νέες συσκευές. Βάση με αυτό που έχει βρεθεί πιστεύουμε ότι μιλάει για το Amazfit GTS 2, με το κωδικό όνομα Newton στον κώδικα, του Amazfit GTR 2, με κωδικό όνομα Lisbon, αλλά και του Amazfit Neo με την κωδική ονομασία Tokyo.

Η Huami παρουσίασε το Amazfit GTS στην εμπορική έκθεση IFA 2019 τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την κυκλοφορία του GTR τον Ιούνιο του 2019.

Google news

Εγώ πάντως προσωπικά το Amazfit GTR το έχω λατρέψει, λόγο του απλού σχεδιασμού και της μεγάλης σε διάρκεια μπαταρία που έχει, όλα αυτά σε μία εξαιρετική τιμή.

Geekmaxi Many GEOs Blackshark WW

Είδαμε επίσης το Amazfit X και το Stratos 3 να παρουσιάζονται στο IFA, οπότε υπάρχει προηγούμενο για το Amazfit να μεγαλώνει αυτή τη στιγμή του χρόνου.

Επιπλέον, υπάρχουν φήμες ότι ένα Amazfit Band 6 βρίσκεται στο δρόμο, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά όπως Alexa και SpO2 στον καρπό, κάνοντας το σαν συσκευή πολύ καλύτερη φυσικά από το Mi Band 5 που μόλις κυκλοφόρησε. Έτσι, εάν δούμε όλες αυτές τις συσκευές μαζί, μάλλον δεν θα είναι μόνο το Amazfit Band 6 που θα τρέχει την Alexa.


Ο κώδικας που εντοπίστηκε από την Xiaomiadictos αναφέρεται στην Alexa, καθώς και στην υποστήριξη NFC.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα ρολόγια μπορεί να είναι λίγο νωρίς για τον νέο επεξεργαστή Huangshan 2, ο οποίος λέγεται ότι επιτρέπει την προηγμένη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης ασυστολιών.

Το IFA 2020 προχωρά, αλλά είναι μια παράσταση και μόνο πρόσκληση. Δεν είμαστε σίγουροι αν το Amazfit θα παρευρεθεί ή αν θα δούμε κινεζική με την παγκόσμια κυκλοφορία να έρχεται μετά.

Βέβαια όπως έχουμε πει και άλλες φορές, το ότι βρέθηκε κάτι στον κώδικα ενός προγράμματος δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Μπορεί στην επόμενη έκδοση αυτό το κομμάτι κώδικα απλώς ν’ αφαιρεθεί, οπότε ότι εικάζουμε να ξεχαστεί. Οι λεγόμενοι ειδικοί προέβλεπαν ότι το Xiaomi Mi Band 5 θα είχε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν συνέβη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε. Εσείς απλώς γράφεστε στις ειδοποιήσεις του site, για να ενημερωθείτε πρώτοι.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram