Γιατί άραγε το Reuters θεωρεί ότι το μέλλον του TikTok κρύβεται στη ΝΑ Ασία!?

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με το Reuters σήμερα, το TikTok ακμάζει στη Νοτιοανατολική Ασία.

banner

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Sensor Tower, υπάρχουν συνολικά 630 εκατομμύρια άνθρωποι στην περιοχή. Το TikTok έχει ληφθεί περίπου 360 εκατομμύρια φορές. Οι μισοί χρήστες είναι κάτω των 30 ετών και σχεδόν οι μισοί από την Ινδονησία, αύξηση 151% σε σύγκριση με πέρυσι.

Διαφήμιση

Το Reuters δήλωσε ότι το TikTok είχε 43,5 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες στην Ινδονησία, το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία πέρυσι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες. Ωστόσο, φέτος, λόγω της επιδημίας και άλλων παραγόντων, οι λήψεις εφαρμογών αυξήθηκαν στα ύψη. Μια διασημότητα Διαδικτύου του TikTok από την Ινδονησία είπε ότι μπορεί να κερδίσει 100.000 οπαδούς κάθε τρεις ημέρες.

Google news

Η έκθεση επεσήμανε ότι το TikTok μαστιγώθηκε από ζητήματα ασφάλειας δεδομένων χρηστών σε πολλές περιοχές πρόσφατα, και μάλιστα αντιμετώπισε απαγορεύσεις σε μέρη όπως την Ινδία. Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας μπορεί να προσφέρει ένα σαφές προσχέδιο για την παγκόσμια στρατηγική που εφαρμόζει η Bytedance.

Goboo [CPS] Many GEOs Zaful WW

Το Reuters είπε ότι για να αποτρέψει άλλες περιοχές να το προσθέσουν ξανά στη λίστα απαγόρευσης, η ByteDance θα λανσάρει “μη πολιτικά” προϊόντα στο εγγύς μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι το TikTok θα αφαιρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή “πολιτικών” παραγόντων. Σύμφωνα με συνεντεύξεις με περισσότερους από δώδεκα σημερινούς και πρώην υπαλλήλους, η ByteDance διαβεβαίωσε τις κυβερνήσεις στο Βιετνάμ και σε άλλα μέρη ότι το περιεχόμενό του θα συμμορφωθεί πλήρως με την αυστηρή εποπτεία των τοπικών νόμων.

Το Reuters είπε ότι η Νοτιοανατολική Ασία είναι τώρα το κλειδί για το TikTok και την Bytedance στο μέλλον. Η ByteDance συνδύασε το TikTok με το Resso (εφαρμογή μουσικής) και το Lark (εφαρμογή φίλων) για να το κάνει πιο επιρροή ως απάντηση στην επίθεση της Google και του Facebook στη Νοτιοανατολική Ασία.


Το iTechNews.gr έμαθε ότι η Bytedance αρνήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Reuters.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram