Η εφαρμογή Find My Mobile των Samsung βρίσκει και κινητά που είναι offline!

Η εφαρμογή Find My Mobile της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη συσκευή σας από απόσταση, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Samsung Cloud, να διαγράψετε τοπικά δεδομένα και να αποκλείσετε την πρόσβαση στο Samsung Pay σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Ωστόσο, η εφαρμογή απαιτεί σύνδεση δικτύου που λειτουργεί για την εκτέλεση όλων των παραπάνω λειτουργιών. Αυτό σημαίνει ότι εάν η συσκευή σας χάσει την κάλυψη δικτύου, δεν υπάρχει τρόπος να την εντοπίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Ευτυχώς, η Samsung κυκλοφορεί τώρα μια ενημέρωση για την εφαρμογή Find My Mobile που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα.

Η τελευταία ενημέρωση για την εφαρμογή Find My Mobile (έκδοση 7.2.05.44) προσθέτει μια νέα δυνατότητα “Εύρεση εκτός σύνδεσης” που θα σας επιτρέψει να βρείτε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή Galaxy κάποιου άλλου, ακόμα και όταν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο. Η λειτουργία θα επιτρέψει επίσης σε άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό σας για σάρωση για χαμένες συσκευές Galaxy που μπορεί να βρίσκονται κοντά. Επιπλέον, η λειτουργία θα σας επιτρέψει να βρείτε Galaxy Watches και ακουστικά εάν ήταν συνδεδεμένα στη συσκευή σας.

Η λειτουργία εντοπίστηκε πρόσφατα από τον Max Weinbach από την ομάδα του XDA, ο οποίος μοιράστηκε τα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε στα στιγμιότυπα οθόνης, το τηλέφωνό σας θα εμφανίσει μια ειδοποίηση για τη νέα λειτουργία μόλις λάβετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση Find My Mobile στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Αν πατήσετε την ειδοποίηση θα ανοίξει αμέσως η αντίστοιχη σελίδα ρυθμίσεων, όπου θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πατώντας στην εναλλαγή στην επάνω δεξιά γωνία. Θα μπορείτε επίσης να κρυπτογραφήσετε την τοποθεσία σας εκτός σύνδεσης από την ίδια σελίδα ρυθμίσεων. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, θα μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας ακόμα και αν δεν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο.

Παρόλο που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία ακόμα, φαίνεται ότι είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με έναν χρήστη που “κοίταξε” μέσω της εφαρμογής SmartThings.

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση 7.2.05.44 της εφαρμογής Find My Mobile από το Samsung Galaxy Store ή από το APKMirror. Μόλις επιβεβαιώσουμε πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία, θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο με αυτές τις λεπτομέρειες.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.xda-developers.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα