Η νέα iOS θα σε ενημερώνει εάν είναι επικίνδυνο να εκτεθείς σε κορονοϊό!

Τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των χρηστών σε πιθανή έκθεσή τους σε περιβάλλον με ιικό φορτίο θα προσφέρει το νέο iPhone, όπως έγινε γνωστό χθες μετά τη διάθεση της beta έκδοσης του λειτουργικού iOS 13.7 σε developers.

Όπως αναφέρει και η αμερικανική εταιρεία στις σημειώσεις της, με τη συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού το smartphone θα μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις για την έκθεση των χρηστών στον κορωνοϊό, χωρίς να χρειάζεται αυτοί να κατεβάσουν κάποια εφαρμογή.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες iPhone μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις έκθεσης μόνο εάν είχαν εγκατεστημένη μια εφαρμογή ανίχνευσης επαφών, που έχει αναπτυχθεί από κάποια δημόσια υγειονομική αρχή, ενώ η ίδια η Apple σε συνεργασία με τη Google έχουν όπως είναι ήδη γνωστό αναπτύξει τεχνολογία ιχνηλάτησης επαφών, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.deasy.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα