Η Xiaomi παρουσίασε αύξηση κατά 22.3% στα μικτά κέρδη της το πρώτο εξάμηνο του 2020!

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες και τις προβλέψεις των αναλυτών τα αποτελέσματα της κινεζικής Xiaomi, το πρώτο εξάμηνο του 2019 σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη στους περισσότερους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε το διάστημα 01.01.20 – 30.06.20, η Xiaomi Corporation ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 103,24 δισεκατομμυρίων RMB (€12,6 δισ.) με αύξηση 7,9% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου («YoY»).

Τα μεικτά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 1,8 δισ. ευρώ με αύξηση 22,3%, τα κέρδη κυμάνθηκαν στα €816 εκ. καταγράφοντας αύξηση 29,3%, ενώ τα καθαρά κέρδη προσαρμοσμένα χωρίς ΔΠΧΑ ήταν περίπου €696 εκ. μειωμένα κατά 0,7%.

Εστιάζοντας στον «έξυπνο» τρόπο ζωής του μέλλοντος και αναγνωρίζοντας τον κυρίαρχο ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Internet of Things, η Xiaomi αναβάθμισε τη στρατηγική της σε «Smartphone X AIoT» και παραμένει προσηλωμένη στην προσιτή σε όλους καινοτομία (“Innovation For Everyone”), τη διάθεση προϊόντων με βέλτιστη αναλογία τιμής/απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από τα προϊόντα της.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.insider.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα