Κυκλοφορήστε οικολογικά με Xiaomi Mijia 1S πατίνι από 359€ από Γερμανία και το βράδυ δείτε τον δρόμο σας με τον φακό 6 σε 1 της Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Τα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα έχουν γίνει μία ταχέως αναπτυσσόμενη καθημερινότητα το τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερο βλέπω έξω κόσμο να κυκλοφορεί κυρίως με ηλεκτρικά πατίνια. Και γιατί όχι, αφού για κοντινές αποστάσεις είναι ότι πρέπει! Έτσι και με το ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi, το Xiaomi Mijia 1S, που μπορείτε να το βρείτε από την Γερμανική αποθήκη του Cafago με το κουπόνι που θα σας δώσω μέχρι τέλος του μήνα, στα 359€, και εάν αγχώνεστε για το βράδυ πως θα βλέπετε, μπορείτε να πάρετε τον 6 σε 1 φακό πάλι της Xiaomi, για να τα συνδυάσετε.

banner

Το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mijia 1S είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου για να είναι ανθεκτικό στις καθημερινές αντίξοες συνθήκες. Η ρόδα που έχει είναι 8.5 ιντσών και φουσκώνει. Μπορεί να πιάσει 3 διαφορετικές επιδόσεις ταχύτητας, ανάλογα με το τι έχετε διαλέξει – S: 25KM/H; D: 20KM/H; ECO: 15KM/H. Η μπαταρία που έχει φτάνει για να κάνετε απόσταση έως και 30 χιλιόμετρα! Έχει δυνατότητα να σκαρφαλώσει εμπόδια 14°, ενώ είναι αδιάβροχο μιας και φέρει πιστοποίηση IP54. Το μέγιστο βάρος η εταιρεία αναφέρει ότι είναι τα 100 κιλά, αλλά ξέροντας από το ηλεκτρικό ποδήλατο που έχω, σίγουρα θα μπορεί και λίγο παραπάνω…..! Η μέγιστη ισχύ της μηχανής του είναι 500W, με τα 250W να είναι η μέση τιμή. Η μέγιστη ροπή είναι 16N.m, με μέγιστη ισχύ του φορτιστή 71W.

Διαφήμιση

Η μέση ισχύ της μπαταρίας είναι 280Wh και χρειάζεται περίπου 5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Για φρένα διαθέτει μπροστά E-ABS anti-lock σύστημα και πίσω μηχανικά δισκόφρενα. Θέλει κάπου 4 μέτρα για να σταματήσει πλήρως. Το ποδήλατα ανοίγει για να μεταφερθείτε, ενώ μαζεύει όταν είναι να το αποθηκεύσετε. Οι διαστάσεις του απλωμένο είναι 108 x 43 x 114cm, μαζεμένο 108 x 43 x 49cm και ζυγίζει 12.5kg. Μπροστά έχει ένα μικρό φως για να βλέπετε και ένα φανάρι στοπ στο πίσω μέρος. Το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mijia 1S συνδέεται με την εφαρμογή της Xiaomi για περισσότερο έλεγχο και πληροφορίες για την κατάσταση του.

Google news

Όπως είπαμε, το πατίνι μπορεί να έχει ένα μικρό φως μπροστά, σίγουρα θα χρειαστείτε κάτι καλύτερο όμως. Εδώ έχω να σας προτείνω ένα φακό της Xiaomi, το Xiaomi Youpin Nextool Flashlight 6 in 1 Outdoor Flashlight. Το φακό θα τον πάρετε στα 21.99€ με το κουπόνι που θα σας δώσω μέχρι τέλη του μήνα. Είναι αδιάβροχος, με φωτεινότητα 1000lm που φαίνεται άνετα μέχρι και 240 μέτρα μακρυά! Μπορεί να κάνει ήχο ενώ και το φως που βγάζει το ρυθμίζεται να είναι σταθερό ή μη, ανάλογα με την χρήση που θέλετε να κάνετε. Πάντως και για το πατίνι να μην το πάρετε, ένας φακός είναι πάντα χρήσιμος σπίτι, σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα πχ ή στο εξοχικό!

Zaful WW Banggood WW

Για να αποκτήσετε ή το ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi ή το φακό, πατήστε στο αντίστοιχο εικονίδιο παρακάτω, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουπόνι κάθε φορά.

Προϊόν Τιμή Κουπόνι Αγορά
Xiaomi Mijia 1S 8.5 Inch Folding Electric Scooter 30km Range App Connection €359 CC1SB
Xiaomi Youpin Nextool Flashlight 6 in 1 Outdoor Flashlight €21.99 CC2540

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram