Lanmodo Vast Pro: Έγχρωμο σύστημα νυχτερινής όρασης για αυτοκίνητα σε απίστευτη τιμή!

Μοίρασε την γνώση...

Σε παλαιότερο άρθρο στην ιστοσελίδα μας έχουμε παρουσιάσει το σύστημα νυχτερινής όρασης της Lanmodo! Ουσιαστικά πρόκειται για μια νυχτερινή κάμερα 1080 P που συνδέεται με μια οθόνη στην καμπίνα του οχήματος και μπορεί να μας προβάλλει με ευκρίνεια και με έγχρωμη εικόνα οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά και πίσω μας, ακόμα κι αν επικρατεί απόλυτο σκοτάδι και τα φώτα του οχήματός μας είναι σβηστά.

Η Lanmodo θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 ένα νέο βελτιωμένο σύστημα νυχτερινής όρασης που θα διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το νέο μοντέλο λέγεται Vast Pro. Ας δούμε τις βελτιώσεις του νέου συστήματος της Lanmodo.

Διαφήμιση
  1. Το Vast Pro είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης 1080 P, μία μπροστά και μία πίσω. Οι κάμερες αυτές προσφέρουν καθαρή και με ζωντανά χρώματα απεικόνιση, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Το σύστημα καταγράφει αυτόματα ότι απεικονίζεται, με υψηλή ανάλυση 1080 P. Η οθόνη είναι αφής, τεχνολογίας IPS και απεικονίζει την κατάσταση του δρόμου σε πραγματικό χρόνο χωρίς καμία καθυστέρηση.
  2. Το σύστημα διαθέτει εύρος πεδίου όρασης 45 μοιρών και μήκος πεδίου όρασης 300 μέτρων, κάνοντας ευκολότερη την οδήγηση το βράδυ. Έτσι βλέπουμε πολύ πιο μακριά από ότι με τα φώτα του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε περισσότερο χρόνο αντίδρασης σε μια έκτακτη κατάσταση που θα εμφανιστεί.
  3. Η απόδοση του Vast Pro είναι άριστη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, στη βροχή, σε σκοτεινούς δρόμους, στην ομίχλη, ακόμα και το βράδυ σε χιονισμένο δρόμο.
  4. Το σύστημα προσφέρει ταυτόχρονη εγγραφή της κατάστασης του δρόμου, μπροστά και πίσω από το όχημά μας, σε ανάλυση 1080 P. Η καταγραφή γίνεται σε κάρτα μνήμης μέγιστης χωρητικότητας 128 GB. Υποστηρίζεται αυτόματα η λειτουργία κυκλικών εγγραφών, οπότε οι παλαιότερες εγγραφές αντικαθίστανται από τις νεότερες. Χάρη στον αισθητήρα G sensor το Vast Pro έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται μια απότομη σύγκρουση και διατηρεί αυτόματα την καταγραφή της μέσα στην κάρτα μνήμης.
  5. Η πίσω κάμερα διαθέτει μια ειδική λειτουργία όσο διάστημα το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο που έχει εύρος πεδίου όρασης 170 μοιρών. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας αυτής γίνεται συνεχής καταγραφή και από τις δύο κάμερες, του χώρου που έχουμε παρκάρει, για μέγιστη ασφάλεια. Για να αποφευχθεί το άδειασμα της μπαταρίας του αυτοκινήτου μας, σε αυτή την λειτουργία, χρησιμοποιείται ελάχιστη ενέργεια.

Όπως είπαμε το σύστημα νυχτερινής όρασης Lanmodo Vast Pro θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020. Η τιμή του θα είναι στα 619 $. Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να προ παραγγείλουμε το Vast Pro και να το αποκτήσουμε στην τιμή των 199 $ και με δώρο μια κάρτα μνήμης 128 GB! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Απλά κάνουμε της εγγραφή μας ως «Χρυσό Μέλος» της Lanmodo, σε αυτή την ιστοσελίδα, πατώντας την επιλογή «Be Golden Member». Πληρώνουμε μια προκαταβολή 10 $ και στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας. Στο τέλος της διαδικασίας παίρνουμε τον μοναδικό μας κωδικό του «Χρυσού Μέλους». Με την χρήση αυτού του κωδικού θα ολοκληρώσουμε την παραγγελία μας, όταν το προϊόν γίνει διαθέσιμο, πληρώνοντας μόνο 199 $. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να παραγγείλουμε όσα τεμάχια θέλουμε, προπληρώνοντας 10 $ για το καθένα. Αν για κάποιο λόγο αλλάξουμε γνώμη, μπορούμε να ζητήσουμε την επιστροφή των χρημάτων που έχουμε προπληρώσει χωρίς καμία δέσμευση. Σε αυτό το βίντεο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες της διαδικασίας προ παραγγελίας.

Google news

Το νέο σύστημα νυχτερινής όρασης Vast Pro είναι πραγματικά άριστο και βελτιώνει πάρα πολύ την ασφάλεια των μετακινήσεών μας με το αυτοκίνητο. Χάρη στην προσφορά της Lanmodo μπορούμε να το αποκτήσουμε σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αν σκεφτούμε ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρεώνουν τα εργοστασιακά συστήματα νυχτερινής όρασης, τα οποία είναι πολύ κατώτερα από το συγκεκριμένο, γύρω στα 1.000 €, καταλαβαίνουμε ότι η ευκαιρία είναι τεράστια!

ZTE Many GEOs AliExpress WW

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα της Lanmodo μπορούμε να δούμε σε αυτό το βίντεο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram