Μόλις βρήκαμε το Xiaomi Mi Mix 4 (ή Mi Mix 2020) στο Wingtech (φωτό)!

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Wingtech αποκάλυψε ένα smartphone που θα μπορούσε ενδεχομένως να καταλήξει να είναι το Xiaomi Mi Mix 4 ή το Mi Mix 2020 που φημολογείται εδώ και πολύ καιρό.

Οι εικόνες στην κατάθεση δείχνουν μια συσκευή με οθόνη περιτύλιξης, ενώ το κύριο ζήτημα της κάμερας έχει επιλυθεί μέσω μίας αναδυόμενης μονάδας. Το Mi Mix 4 αναμένεται να διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό.

Η LetsGoDigital έχει δημιουργήσει ένα συναρπαστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας smartphone που κατατέθηκε από ένα ODM, γνωστό ως Wingtech. Η τεχνολογία Wingtech συγκεντρώνει συσκευές για πολλούς γνωστούς OEM, συμπεριλαμβανομένων των Huawei, Samsung και Xiaomi. Λαμβάνοντας υπόψη τη συγκεκριμένη σχεδίαση του smartphone σε αυτό το συγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι κατανοητό γιατί υπάρχει ήδη εικασία ότι θα μπορούσε να είναι μια συσκευή Xiaomi και ίσως ακόμη και το Mi Mix 4.

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι το Xiaomi Mi Mix 4, ή το Mi Mix 2020, θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου τηλεφώνου Mi Mix Alpha, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει οθόνη περιτύλιξης. Αυτό το συγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει το smartphone με την οθόνη που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το σώμα του smartphone, αφήνοντας ακάλυπτο μόνο το πάνω άκρο, το κάτω άκρο και τη μία πλευρά. Τα κουμπιά υλικού θα βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής, γεγονός που θα αφήσει το επάνω άκρο ελεύθερο να φιλοξενήσει την αναδυόμενη μονάδα κάμερας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το είδος της αναδυόμενης κάμερας που έχουμε ήδη δει με άλλες συσκευές Xiaomi όπως το Redmi K30 Pro. Σε αυτό το εκπληκτικό δυναμικό Xiaomi Mi Mix 4 έχουμε ένα πλήρες κύριο σύστημα κάμερας ενσωματωμένο στον αναδυόμενο μηχανισμό, οπότε υπάρχουν τρεις φακοί και ένα φλας. Αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι υπέροχη εάν εφαρμοστεί και παράγεται σωστά και σίγουρα θα αντιπροσωπεύει την καινοτομία για την οποία η γραμμή Mi Mix είναι γνωστή. Ή μπορεί απλώς να πέσει στο πλάι, όπως και πολλά άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

[Signoff]

 

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα