Οι δέκα πιο ακριβές ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ

Είναι γνωστό ότι οι ταινίες «Avengers: Endgame» και «Avengers: Infinity War» είναι δύο από τις πιο ακριβές ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ.

Το Business Insider συγκέντρωσε τους προϋπολογισμούς παραγωγής των πιο ακριβών ταινιών που γυρίστηκαν. Ο προϋπολογισμός παραγωγής μιας ταινίας περιλαμβάνει το κόστος κατασκευής και λειτουργίας του σετ, τη δημιουργία και το σχεδιασμό ειδικών εφέ, τα στηρίγματα και φυσικά τα κοστούμια. Περιέχει επίσης το μισθό του καστ, του τεχνικού πληρώματος, των κασκαντέρ, των παραγωγών και πολλά άλλα μαζί με φαγητό, διαμονή και ταξίδια.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο πολυδάπανες ταινίες.

1. Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά (2011) – 376,5 εκατ. δολάρια

2. Avengers: Endgame (2019) – Πάνω από 350 εκατ. δολάρια

3. Avengers: Infinity War (2018) – Πάνω από 316 εκατ. δολάρια

4. Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου (2007) – 300 εκατ. δολάρια

5. Justice League (2017) – 300 εκατ. δολάρια

6. Solo: A Star Wars Story (2018) – 275 εκατ. δολάρια

7. Spider-Man 3 (2007) – 258 εκατ. δολάρια

8. The Lion King (2019) – Πάνω από 250 εκατ. δολάρια

9. Avatar (2009) – 237 εκατ. δολάρια

10. The Dark Knight Rises (2012) – 230 εκατ. δολάρια

Πηγή: https://www.fortunegreece.com/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα