Πρέπει να φορτίζουμε το κινητό το βράδυ;

Κακά τα ψέματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν smartphone. Αυτό έμπρακτα σημαίνει πολλά καλά, όπως σερφάρισμα στο Internet, ατελείωτο chatting με τους φίλους, ακόμα και παρακολούθηση ταινιών. Έμπρακτα, δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου υπολογιστή ή laptop για να κάνεις το οτιδήποτε, αφού τα κινητά είναι πλέον πολυμηχανές.

ο αρνητικό που αναπόφευκτα έρχεται μαζί με όλες αυτές τις ευκολίες είναι ότι η μπαταρία των κινητών δεν κρατάει πολύ και λογικό με την τεράστια χρήση που τους γίνεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, καταλήγουμε να τα φορτίζουμε τουλάχιστον μία φορά το 24ωρο, αν όχι και παραπάνω σε πολλές περιπτώσεις.

Η καλύτερη ώρα της μέρας για αυτήν την περίπτωση είναι φυσικά το βράδυ, που θα ξαπλώσεις για να κοιμηθείς, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα χρειαστείς τη λειτουργία του και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να το κάνουν έτσι.

Ήξερες, όμως, ότι αυτό είναι πολύ κακό για το κινητό σου, ειδικά αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολύ καιρό, πριν κάνεις αγορά κάποιου καινούργιου;

Όταν αφήνεις το κινητό σου στη φόρτιση όλο το βράδυ, κάνεις κακό στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ακριβώς επειδή οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν μπαταρίες με λίθιο, είναι πολύ επιρρεπείς όταν έρχονται για πολύ ώρα σε επαφή με ηλεκτρισμό με υψηλή τάση, όπως στις πρίζες του σπιτιού σου.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τη φθορά της μπαταρίας, σε σημείο που μπορεί να κάνει το κινητό σου να κρατήσει λίγο περισσότερο από χρόνο.

Ακόμα κι ο φορτιστής παίζει σημαντικό ρόλο, αφού οι «καλοί» είναι εξοπλισμένοι με ειδικό τσιπ που αποτρέπει την υπερφόρτιση του κινητού. Όπως επίσης και τα καλώδιά του που καλό είναι να είναι συμβατά με γρήγορη φόρτιση για να μη μένει για ώρες η συσκευή στην πρίζα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα