Προβλήματα παρουσίασε το δίκτυο της Vodafone μετά το μήνυμα από 112!

Πολλοί πελάτες της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας καταγγέλλουν ότι μετά την λήψη του ενημερωτικού μηνύματος για τον κορονοϊό από το 112, το δίκτυο δεν ανταποκρίνεται ή έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά!

Η αποστολή του μηνύματος για την προστασία από τον κορονοϊό λίγο μετά τη μία το μεσημέρι συνοδεύτηκε από προβλήματα στο δίκτυο πολλών συνδρομητών της Vodafone. Οι καταγγελίες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αφορούν σε αδυναμία πραγματοποίησης ή λήψης κλήσεων.

Παράλληλα υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν πως άλλαξε η ώρα του κινητού του τηλεφώνου ή και η ημερομηνία, επιστρέφοντας στο 2000.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: http://www.avgi.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα