“Ρε που πάμε;;;” Με ποιο τηλέφωνο έχεις καλύτερες πιθανότητες να… βρεις ταίρι;

Μοίρασε την γνώση...

Αν νιώθετε λίγο άτυχοι στα ερωτικά σας, μια νέα έρευνα έρχεται να μοιράσει ελπίδα. Σύμφωνα την έρευνα του CompareMyMobile, το κινητό σας ίσως παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Η έρευνα αναφέρει ότι οι millenials είναι πολύ πιο πιθανό να επηρεαστούν από το κινητό που διαθέτει το επίδοξο ταίρι τους απ’ ό,τι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν. Συνεχίζοντας, αναφέρεται ότι το “λάθος” τηλέφωνο μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες απόρριψης έως και 75%!


Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το τηλέφωνο που μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικούς είναι ένα iPhone (76%), ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες αν συνδυαστεί με Apple Watch. Προσοχή όμως, αν έχετε στα αυτιά σας τα AirPods, τότε οι πιθανότητες μειώνονται, καθώς δεν φαίνεται ελκυστικό να εξέχει το ακουστικό από το αυτί κάποιου. Τα ασύρματα ακουστικά σε μορφή “buds” είναι πιο ελκυστικά. Τα Samsung επίσης βελτιώνουν τις πιθανότητές σας κατά 19%, σύμφωνα με την έρευνα.

Από την άλλη μεριά, οι πιθανότητες να βρει κάποιος ταίρι μειώνονται, αν αυτός είναι κάτοχος Google Pixel (10%) ή Sony κατά 14%. Το τηλέφωνο όμως που πρακτικά κάνει κάποιον “undatable” είναι το BlackBerry, που μειώνει τις πιθανότητες κατά 74%. Ίσως αυτό αλλάξει με την κυκλοφορία των νέων 5G μοντέλων…


Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, το τηλέφωνο που διαθέτει κάποιος είναι πιο σημαντικό για τις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες, ενώ το γκρουπ που επηρεάζεται περισσότερο είναι οι ηλικίες 31-35. Επιπρόσθετα, σε κάποιες πόλεις, τα tech gadgets έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για τη… γοητεία κάποιου. Για παράδειγμα, στη Νέα Υόρκη τα AirPods είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

Το CompareMyMobile δημιούργησε για την έρευνα ψεύτικα προφίλ σε 15 μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο. Η μόνη διαφορά στα προφίλ ήταν τα τεχνολογικά προϊόντα που απεικονίζονταν. Τα προφίλ που συμπεριλάμβαναν τεχνολογικά προϊόντα είχαν περισσότερα swipes από αυτά που δεν απεικόνιζαν κάποιο.

Η έρευνα φυσικά δεν κρίνεται έγκυρη σε καμία περίπτωση και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται για λόγους ψυχαγωγίας.

Πηγή: https://www.zougla.gr/


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com