Θέλετε με λιγότερο από 12€ να πάρετε αδιάβροχα ασύρματα TWS ακουστικά και powerbank!?

Μοίρασε την γνώση...

Άλλη μία φοβερή προσφορά σας έχω σήμερα, πάλι από το Cafago. Εννοείτε ότι λόγο τιμής δεν έχετε πρόβλημα με το τελωνείο. Τ’ ασύρματα TWS ακουστικά F9, εκτός από τις λειτουργίες των ακουστικών, θα έχετε την δυνατότητα να φορτίζετε και το κινητό σας εάν χρειαστεί, μέσω τη βάσης φόρτισης που έχουν. Τα F9 είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που σίγουρα θα σας αρέσουν και άνετα μπορούν να σας φανούν χρήσιμα μέσα στην ημέρα!

banner

 

Τ΄ασύρματα TWS ακουστικά F9, θα τα βρείτε στο μαύρο χρώμα. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά. Τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία 50mAh και όταν είναι πλήρως φορτισμένα μπορούν και δουλεύουν συνέχεια για 4 ώρες.  Μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 – 2 ώρες για να τα φορτίσετε πλήρως. Τ’ ακουστικά είναι ανθεκτικά στη βροχή και στον ιδρώτα.

Διαφήμιση

Η βάση φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από το να φορτίσει τ’ ακουστικά, σαν βάση για το κινητό σας ώστε να μην το κρατάτε, αλλά και σαν Powerbank για να το φορτίσετε. Έχει πολύ ωραία εμφάνιση, ενώ σας δείχνει και με αριθμό πόσο της % μπαταρία έχει ακόμα. Η μπαταρία που έχει η βάση είναι χωρητικότητας 2000mAh. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορείτε να φορτίσετε τ’ ακουστικά έως και 25 φορές και να μιλάτε για 120 ώρες. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν μείωση του εξωτερικού θορύβου, ώστε να κάνουν την ακουστική εμπειρία πολύ καλύτερη!

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Atlas VPN Blackshark WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram