Τι θα γίνει με τις ενημερώσεις των Huawei κινητών τώρα που απαγορεύτηκαν τα πάντα!?

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό το ότι οι ΗΠΑ “έκλεισαν την τελευταία δίοδο” της Huawei για τη συνεργασία με αμερικανικές εταιρείας, καθώς δεν ανανέωσαν την προσωρινή άδεια, που είχε δοθεί στην εταιρεία.

Πολλοί είναι αυτοί που φοβήθηκαν ότι αυτό θα σημαίνει ότι θα επηρεαστούν οι συσκευές της εταιρείας που διαθέτουν Google Mobile Services, όμως απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η Huawei απάντησε σε χρήστη του Twitter ότι οι συσκευές της θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας και γενικές ενημερώσεις λογισμικού.

Συγκεκριμένα, οι συσκευές που κυκλοφόρησαν μέχρι και το 2019 (για την Ελλάδα) και διαθέτουν Google Mobile Services, θα συνεχίσουν κανονικά να λαμβάνουν ενημερώσεις, όπως προοριζόταν να γίνει από την αρχή. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές της Honor.

H εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της τηλέφωνο με το δικό της λογισμικό, Harmony OS, μέσα στη χρονιά.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα