Το Facebook θα πληρώσει 104 εκ ευρώ σε φόρους στη Γαλλία, 22 εκ εκ των οποίων είναι μόνο πρόστιμα!

Σύμφωνα με το γαλλικό οικονομικό περιοδικό “Capital”, το Facebook France συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, συμπεριλαμβανομένων των προστίμων, για το οικονομικό έτος πριν από το 2018.

Τα έγγραφα που είδε η “Capital” έδειξαν ότι το Facebook διέταξε να πληρώσει 104 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 123 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) σε φόρους, συμπεριλαμβανομένου πρόστιμου 22 εκατομμυρίων ευρώ. Το Facebook δεν έχει σχολιάσει ακόμη. Το γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ότι δεν θα σχολιάσει μεμονωμένες φορολογικές υποθέσεις.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα