Το PlayStation 5 θα υποστηρίζει τα χειριστήρια του PS4, αλλά με… αστερίσκο

Η Sony ξεκαθάρισε τελικά το τοπίο και επιβεβαίωσε τις φήμες πως τα χειριστήρια του PS4 δεν θα δουλεύουν με τους νέους τίτλους του PS5.

Το νέο PlayStation θα υποστηρίζει δηλαδή τα controllers του PS4, μόνο όμως αν είναι να παίξεις παιχνίδια του PS4. Αλλιώς τα χειριστήρια της τωρινής κονσόλας δεν θα είναι συμβατά με τα παιχνίδια του PS5.

«Πιστεύουμε πως τα παιχνίδια του PS5 πρέπει να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που φέρνουμε στην πλατφόρμα, μεταξύ αυτών και οι λειτουργίες του ασύρματου χειριστηρίου DualSense», γράφει χαρακτηριστικά η Sony στη δήλωσή της.

Τα υπάρχοντα DualShock 4 controllers, αλλά και τα PS4 controllers συνεργαζόμενων τρίτων εταιριών, «θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τα υποστηριζόμενα PS4 παιχνίδια».

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως οι ιδιοκτήτες του PS5 θα χρειαστεί να αγοράσουν νέα χειριστήρια για να παίξουν τους τίτλους του PS5, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τα χειριστήρια του PS3 που δεν δούλευαν στο PS4.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εξάλλου και στο άλλο στρατόπεδο, της Microsoft. Τα χειριστήρια του Xbox 360 δεν δουλεύουν στο Xbox One. Η εταιρία υποσχέθηκε όμως να κάνει συμβατά τα controllers του Xbox One με τη νέα κονσόλα Xbox Series X…

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα