Τώρα μπορείτε να κάνετε κλήσεις μέσω του Microsoft Teams!

Μοίρασε την γνώση...

Εκτός από τη δυνατότητα φιλοξενίας συναντήσεων με έως και 20.000 συμμετέχοντες σε ομάδες, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας το λογισμικό της τηλεδιάσκεψης.

Οι εργαζόμενοι σε έναν οργανισμό μπορούν ήδη εύκολα να καλέσουν ο ένας τον άλλον από τις ομάδες χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Ωστόσο, ορισμένοι υπάλληλοι χρησιμοποιούν τους αριθμούς τηλεφώνου τους για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές, γι ‘αυτό η Microsoft παρουσιάζει το Teams Calling.


Με το Teams Calling και ένα σύστημα τηλεφώνου που βασίζεται σε cloud, οι υπάλληλοι μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν κλήσεις εργασίας από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, ενώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό εργασίας τους. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να μετακινούνται απρόσκοπτα μεταξύ συνομιλίας, κλήσεων και συσκέψεων με βάση τις ανάγκες τους.

Το Teams Calling είναι μια ασφαλής, στιβαρή λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα όσο και από ιδιώτες. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να αναπτυχθεί γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον πρόγραμμα κλήσεων ή με ένα πρόγραμμα κλήσεων της Microsoft σε επιλεγμένες αγορές.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.techradar.com/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com