Τσάμπα περιμένετε να δείτε κάποιο Mi Mix το 2020 ανέφερε η Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Η σειρά Mi Mix, είναι μια σειρά από premium συσκευές που χαρακτηρίζονται από πειραματικά χαρακτηριστικά στα έργα του smartphone OEM Xiaomi. Για παράδειγμα, η παραλλαγή της Alpha έχει μια εντυπωσιακή οθόνη. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Lei Jun, μόλις έσβησε τις ελπίδες μας ότι μπορεί να έρθει ποτέ στην αγορά, πόσο μάλλον κάθε είδους νέα γενιά Mix το 2020.

banner

Η Xiaomi έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση παρουσίασης για τις 11 Αυγούστου 2020 όπως σας έχουμε αναφέρει κάμποσες φορές, όπου αναμένεται να είναι πολύ ξεχωριστή, δεδομένου ότι θα σηματοδοτήσει τα 10 χρόνια από την ύπαρξη της εταιρείας ως OEM κατασκευαστής. Κανονικά, οι θαυμαστές της θα μπορούσαν να περιμένουν ένα σημαντικό θέαμα σε αυτήν την παράσταση, που μπορεί να ξεπερνούσε και την αποκάλυψη του Mi Mix Alpha. Ωστόσο, ένα ανώτατο στέλεχος της εταιρείας, με μία του ανάρτηση μας έριξε στα τάρταρα!

Το επερχόμενο Xiaomi-festival είχε δημιουργήσει εικασίες, ότι μπορεί και να βλέπαμε τελικά τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του Mi Mix 3. Ωστόσο, ο Lei Jun μόλις έχυσε παγωμένο νερό στις πιθανές αυξημένες ελπίδες των θαυμαστών παντού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με το ντεμπούτο αυτής της συσκευής με μια τελική και αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο δεν πρόκειται να είναι έτοιμο το 2020.

Google news

Ομοίως, η Xiaomi αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το πρωτοποριακό Alpha – αν και σε μικρές (και προφανώς απαγορευτικά ακριβές) παρτίδες – στην ανοιχτή αγορά. Ωστόσο, ο Lei Jun έχει επίσης παραδεχτεί ότι αυτός ο στόχος έχει καταργηθεί και ότι τα υπάρχοντα πρωτότυπα του τηλεφώνου θα παραμείνουν ως μνημείο για την τεχνική ικανότητα του OEM.

Goboo [CPS] Many GEOs ZTE Many GEOs

Αυτές οι αποκαλύψεις μπορεί να έρθουν ως πλήγμα στους λάτρεις της τεχνολογίας παντού. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Xiaomi πιθανότατα εξαναγκάστηκε σε αυτήν την απόφαση από τις πρόσφατες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Για παράδειγμα, η τελευταία διαρροή που υποδηλώνει πώς μπορεί να φαίνεται και να λειτουργεί το Mi Mix 4 (φαίνεται ότι θα είναι ένα ακόμη πιο περίπλοκο Alpha δεύτερης γενιάς) μπορεί να δώσει κάποια εικόνα για την πρόκληση των υψηλών προδιαγραφών, αλλά και της κατάστασης και τα υλικά που είναι απαραίτητα για την κατασκευή του. Επομένως, ίσως η αναμονή μέχρι το 2021 να είναι αρκετά λογική σε αυτό το σημείο….


Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε σε ότι νέο υπάρχει!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram