Υποχρεωτικά θα βλέπετε το Facebook με την νέα εμφάνιση από Σεπτέμβριο!

Μοίρασε την γνώση...

Τελειώνει η μεταβατική περίοδος των χρηστών του Facebook στη νέα του εμφάνιση, με τη δημοφιλή πλατφόρμα να τους ενημερώνει πλέον ότι το νέο layout θα είναι υποχρεωτικό από το Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, από το Μάιο και έπειτα, όταν και επεκτάθηκε η δυνατότητα χρήσης της νέας εμφάνισης σχεδόν στο σύνολο των χρηστών, το Facebook πρόσφερε την ευχέρεια επιλογής είτε του παλιού περιβάλλοντος είτε του καινούριου και την ευχέρεια μετάβασης από το ένα στο άλλο οποιαδήποτε στιγμή.

Όμως σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται αυτή η περίοδος προσαρμογής, με τους χρήστες να είναι πλέον υποχρεωμένοι να δεχτούν τη νέα μαύρη εμφάνιση, με τις πολλές αλλαγές στη διάταξη των πληροφοριών. Η μετάβαση στη νέα εμφάνιση αφορά μόνο τη desktop έκδοση της πλατφόρμας, με τις αλλαγές να επεκτείνονται και στις mobile εφαρμογές αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.deasy.gr/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com