Αποκτήστε με 25.47€ από Τσεχία το μοντέρνο 60W RGB LED φωτιστικό οροφής που αλλάζει χρώματα και παίζει και μουσική!

Μοίρασε την γνώση...

Αφού κυρίως λόγο κορονοϊού, καλό είναι να μένουμε περισσότερο μέσα στο σπίτι και να προσέχουμε, γιατί να μην είναι όσο το δυνατό πιο ευχάριστο το περιβάλλον που είμαστε. Τοποθετήστε λοιπόν ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής 60W με LED που αλλάζει χρώματα σε ότι εσείς θέλετε και ταυτόχρονα μπορεί να παίξει και μουσική για να διασκεδάσετε ή να χαλαρώσετε, με μόλις 25.47€ από Τσεχία για να μην έχετε τον φόβο τελωνείου, με το κουπόνι που θα  σας δώσω από το Banggood.

Το μοντέρνο φωτιστικό οροφής διαθέτει τσιπ LED υψηλής ποιότητας, με απλό σχεδιασμό γραμμής, υψηλή ημιδιαφανή εξαιρετικά λεπτή ακρυλική μάσκα, σασί υλικού, το οποίο εξασφαλίζει το μακρύ χρόνο λειτουργίας του φωτιστικού οροφής. Διαθέτει υψηλή φωτεινότητα: (6000LM), χάρις την εξαιρετικά λεπτή και υψηλά διαπερατή μάσκα φωτισμού, αρκετή για να φωτίζει εκεί που πρέπει να είναι φωτεινό.


 

Χωρίς φλας, χωρίς λάμψη και χωρίς ακτινοβολία, είναι πολύ πιο υγιές για τα μάτια σας. Με εξαιρετικά φωτεινή πηγή φωτός υψηλής ισχύος, με τροφοδοσία υψηλής απόδοσης, που αποδίδει περισσότερο από το 80% των παραδοσιακών λαμπτήρων πυρακτώσεως, εξοικονομώντας παράλληλα κόστος αντικατάστασης. Χωρίς μόλυβδο, υδράργυρο και άλλα στοιχεία ρύπανσης, δεν υπάρχει ρύπανση στο περιβάλλον. Το φωτιστικό οροφής μπορείτε να το διαχειριστείτε είτε από το τηλεχειριστήριο ή από την εφαρμογή στο κινητό σας. Το φωτιστικό οροφής συνδέεται μέσω bluetooth με το κινητό σας και παίζει έτσι ότι μουσική θέλετε εσείς.

Για ν’ αποκτήσετε και εσείς το μοντέρνο φωτιστικό οροφής στα €25.47 από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood ΧΩΡΙσ τελωνείο φυσικά, πρώτα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας και μετά πατάτε στο μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGR60WRGB.

 


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com