Αποκτήστε με μόλις 12.4€ τα F9 ασύρματα ακουστικά μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου όμως, από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις βρήκα μία φοβερή προσφορά στο Cafago και σκέφτηκα να σας την πω. Τ’ ασύρματα ακουστικά F9, εκτός από τις λειτουργίες των ακουστικών, θα έχετε την δυνατότητα να φορτίζετε και το κινητό σας εάν χρειαστεί, μέσω τη βάσης φόρτισης που έχουν. Τα F9 είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που σίγουρα θα σας αρέσουν! Όλα αυτά με μόλις 12.4€, αλλά μέχρι τέλη του μήνα, οπότε βιαστείτε!

 

Τ΄ασύρματα ακουστικά F9, θα τα βρείτε στο μαύρο χρώμα. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά. Η συχνότητα που δουλεύουν είναι 50-8KHz και έχουν ευαισθησία 95 ± 3dB, με αντίσταση 32 Ω. Τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία 50mAh και όταν είναι πλήρως φορτισμένα μπορούν και δουλεύουν συνέχεια για 4 ώρες.  Μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 – 2 ώρες για να τα φορτίσετε πλήρως.

Η βάση φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από το να φορτίσει τ’ ακουστικά, σαν βάση για το κινητό σας ώστε να μην το κρατάτε, αλλά και σαν Powerbank για να το φορτίσετε. Έχει πολύ ωραία εμφάνιση, ενώ σας δείχνει και με αριθμό πόσο της % μπαταρία έχει ακόμα. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν μείωση του εξωτερικού θορύβου, ώστε να κάνουν την ακουστική εμπειρία πολύ καλύτερη!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com