Αποκτήστε με μόλις 14.42€ μετεωρολογικό σταθμό από την Digoo από Τσεχία, με εξωτερικό πομπό και χωρίς τελωνείο!

Μιας και ο καιρός θ’ αρχίζει ν’ αλλάζει τώρα σιγά-σιγά, δεν θα ήταν καλό να έχετε ένα μετεωρολογικό σταθμό, που να σας δείχνει ώρα, ημερομηνία, κτλ, με εξωτερικό ποσμπό ώστε να ξέρετε και την θερμοκρασία έξω, όλα αυτά με μόλις 14.42€ με το κουπόνι που θα σας δώσω από Banggood και μάλιστα από Τσεχία για να σας έρθει και άμεσα!?

Η Digoo είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία για τέτοιου είδους συσκευές. Σας έχω ήδη παρουσιάσει ένα μετεωρολογικό σταθμό που έχω από την εταιρεία παλιότερα, τον Digoo DG-TH11300 και μία κάμερα πολύ καλή και οικονομική, την DIGOO BB-M1.  Σήμερα σας έχω τον μετεωρολογικό σταθμό DIGOO DG-TH8380, που κάνει ανάλογη δουλειά με τον άλλο που σας έχω ήδη παρουσιάσει.

Ο μετεωρολογικός σταθμός DIGOO DG-TH8380, όπως σας είπα αποτελείτε από δύο συσκευές, μία την βασική εσωτερική συσκευή και ένας εξωτερικός πομπός. Η εσωτερική μονάδα έχει διαστάσεις 140 x 105 x 20 mm, ενώ η εξωτερική μονάδα έχει διαστάσεις 100 x 38 x 19 mm. Η εσωτερική μονάδα δουλεύει με 3 μπαταρίες ΑΑΑ, ενώ η εξωτερική θέλει 2 μπαταρίες AAA. Η κεντρική μονάδα έχει ένα απαλό άσπρο οπίσθιο φωτισμό, που κρατάει για 20 δευτερόλεπτα. Η οθόνη του είναι αφής. Η κεντρική μονάδα δείχνει θερμοκρασίες από 0°C – 50°C, ενώ η εξωτερική μονάδα καταγράφει θερμοκρασίες από -20°C – 60°C. Οι δύο δέκτες λειτουργούν με υγρασία 20% – 95% RH.

 

 

Ο μετεωρολογικός σταθμός DIGOO DG-TH8380, μπορεί και σας δείχνει την ώρα σε μορφή 12/24 ωρών και την ημερομηνία. Υποστηρίζει την εμφάνιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου, με την εξωτερική θερμοκρασία και την υγρασία να έχετε ουσιαστικά 3 κανάλια για να διαλέξετε σε ποιο θα τα βλέπετε. Εκτός από την ώρα, εναλλαγή μπορείτε να κάνετε φυσικά και στην θερμοκρασία σε C / F, μήνα, ημέρα, ημέρα και μήνα. Μπορεί ακόμα να σας δείξει την μέγιστη και ελάχιστη λειτουργία θερμοκρασίας και υγρασίας. Διαθέτει λειτουργία πρόγνωσης καιρού: ηλιόλουστη, ημιδιαφανής, συννεφιά, βροχή, 4 λειτουργίες.

Για να τον αποκτήσετε τον μετεωρολογικό σταθμό της Digoo, πρώτα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας και μετά πατάτε στο μπάνερ από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGRDGTH8380 για να πεσει η τιμή στα 14.42€!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα