Αποκτήστε με μόλις 6.59€ με το κουπόνι μας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ψηφιακό οξύμετρο από το Cafago!

Το οξύμετρο, η αλήθεια είναι, ότι είναι ένα βασικό εργαλείο για την δουλειά μου σαν παθολόγος. Με βοηθάει να βλέπω τις σφίξεις στους ασθενείς μου, αλλά και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα τους. Και τα δύο στοιχεία μπορούν να μου δώσουν πολλές πληροφορίες συνδυασμένα μ’ ένα καλό ιστορικό και μία καλή φυσική εξέταση. Θα μου πείτε όμως, εγώ είμαι γιατρός, λογικό να θέλω ένα οξύμετρο. Ένας απλός πολίτης γιατί να θέλει ένα οξύμετρο!?

Μέχρι πριν την εμφάνιση του κορονοϊού, το οξύμετρο θα ήταν ένα απαραίτητο εργαλείο σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Μετά την εμφάνιση όμως του κορονοϊού, το οξύμετρο είναι ένα βασικό διαγνωστικό εργαλείο για όλους, κυρίως γι’ αυτούς που μπορεί να είναι θετικοί στον ιο, ώστε σε συνεργασία πάντα με τον ιατρό τους, να έχουν πιο σωστή παρακολούθηση κατ’ οίκον και πιο σωστή ενημέρωση του ιατρού για να τους πει πως να κινηθούν και εάν θα πρέπει να πάνε σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς.

Επειδή το οξύμετρο είναι και αυτό ένα κόστος που πολλοί μπορεί να μην το έχουν υπολογίσει, σας βρήκα μία μοναδική προσφορά από το Cafago, ώστε με μόλις €6.59, πάρα πολύ πιο φθηνά δηλαδή από αντίστοιχες προσφορές εδώ Ελλάδα, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα ψηφιακό οξύμετρο για να το χρησιμοποιήσετε όταν κι αν χρειαστεί, με το κουπόνι που θα σας δώσω για το Cafago, χωρίς τελωνείο φυσικά.

 

Το συγκεκριμένο ψηφιακό οξύμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε μέγεθος δάχτυλο. Καλό είναι το χέρι και συγκεκριμένο το δάχτυλο που θα χρησιμοποιήσετε, να μην είναι παγωμένο και το νύχι να μην είναι βαμμένο. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, το μανό εμποδίζει στον αισθητήρα του οξύμετρου να δουλέψει σωστά. Επίσης, ΠΟΤΕ δεν μετράμε μετά από άσκηση, γιατί οι τιμές που θα δείτε είναι σίγουρο ότι θα είναι επηρεασμένες. Ξεκουραστείτε για λίγη ώρα και μετά μετρηθείτε. Ένα λάθος που κάνουν πολλοί είναι να μετράνε στο ίδιο χέρι και την ίδια στιγμή την αρτηριακή τους πίεση και τον κορεσμό. Η αρτηριακή πίεση για να μετρηθεί σωστά, πρέπει στιγμιαία να διακόψει την κυκλοφορία του αίματος στο χέρι. Αν εκείνη την στιγμή εσείς μετράτε τον κορεσμό σας…είναι 100% σίγουρο ότι ή θα μετρήσει λάθος ή και καθόλου! Η ψηφιακή οθόνη LED, δείχνει καθαρά τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, τον ρυθμό παλμού και τη δύναμη του.

Το συγκεκριμένο ψηφιακό οξύμετρο μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε. Για να δουλέψει χρειάζεται 2 ΑΑΑ μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Χρειάζεται μόλις 5 δευτερόλεπτα για να σας δείξει τι κορεσμό έχετε και τις σφίξεις σας, ενώ μετά από 8 δευτερόλεπτα η οθόνη θ’ απενεργοποιηθεί για να κάνει οικονομία στις μπαταρίες. Το οξύμετρο φέρει και κορδόνι, για να μπορείτε να το κρεμάτε γύρω από το λαιμό σας και να το έχετε συνέχεια μαζί σας εάν χρειάζεται. Οι διαστάσεις του οξύμετρου είναι 5.7 x 3.2 x 3.5cm και το βάρος του μόλις 27g. το οξύμετρο μετράει σφύξεις από 30 – 240bpm, ενώ για τον κορεσμό μετράει από 70 – 99%.

Για να το αποκτήσετε λοιπόν το ψηφιακό οξύμετρο από το Cafago μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου στην τιμή των 6.59€, το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι CC1866 πριν πληρώσετε με το Paypal. Φυσικά με αυτή την τιμή δεν συζητάμε καν για τελωνείο…

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα