Αποκτήστε το XIDU PhilMac για να μπορείτε να δουλέψετε εξ αποστάσεως οικονομικά αλλά μ’ ένα δυνατό μηχάνημα!

Μοίρασε την γνώση...

Με την εμφάνιση του κορονοϊού, η εργασία εξ αποστάσεως μπήκε στην καθημερινότητά μας. Ακόμα και τώρα, πολλές επιχειρησεις εδώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό χρησιμοποιούν αυτό τον θεσμό για να μπορούν να λειτουργήσουν όπως πριν, αλλά παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατό ασφάλεια στους εργαζόμενούς της. Πολλές εταιρείες παρέχουν laptop στους εργαζόμενους, αλλά μερικές όχι. Εκεί ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι δυνατό για να μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας, αλλά οικονομικό, αφού σίγουρα σε κανένα δεν περισσεύουν χρήματα. Εδώ έρχεται η XIDU, με το XIDU PhilMac, ένα mini pc που μπορεί να είναι μικρό στο μάτι…και στην τιμή, αλλά σαν χαρακτηριστικά και δυνατότητες δεν είναι καθόλου μικρό!

banner

Αυτό είναι που χρειάζεστε για εξ αποστάσεως μάθηση / εργασία

Έχετε ξεκινήσει πρόσφατα δουλειά από το σπίτι; Σας έχουν πει από την σχολή, ότι και αυτή η περίοδος θα γίνει μέσω διαδικτύου, μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι!? Και τώρα, μετά από μια περίοδο εργασίας / σπουδών στο σπίτι, ανακαλύψατε ότι δεν είναι τελικά και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Τα σωστά εργαλεία είναι υψίστης σημασίας για την παραγωγικότητα. Είτε επιλέξετε να χτίσετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι είτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση σας, η εργασία από το σπίτι απαιτεί κάποια πράγματα με καλά χαρακτηριστικά, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πίεση στο πορτοφόλι σας. Δείτε λοιπόν τι θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας πριν προβείτε στα όποια έξοδα….!

Τι είδους εργαλεία χρειάζεστε;

Χρειάζεστε έναν υπολογιστή που θα σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν παρακολούθηση βίντεο, διενέργηση συναντήσεων μέσω Zoom με την ομάδα σας, λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια της μελέτης στο διαδίκτυο, ακόμη και ενημέρωση με την οικογένεια και τους φίλους σας στην καραντίνα. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης έκτασης, ένα καλό σύστημα μπορεί να κάνει κατάληψη στον χώρο μας, να χρειαστείτε μια επιφάνεια εργασίας πλήρους μεγέθους, όταν αυτή δεν θα υπάρχει! Χάρη στον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία στην τεχνολογία, ο μίνι υπολογιστής έπληξε σαν καταιγίδα τον κόσμο των desktop υπολογιστών.

Google news

Τι χαρακτηριστικά χρειάζεστε και πόσο θα σας κοστίσει;

Ξεχάστε αυτούς τους επαγγελματικούς παράξενους όρους όπως ROM, RAM, CPU, GPU, WIFI, Bluetooth και όλα αυτά τα βαρετά βασικά χαρακτηριστικά. Αυτές είναι οι βασικές τυπικές απαιτήσεις για κάθε υπολογιστή. Ειλικρινά, χρειάζεστε έναν υπολογιστή που να είναι αρκετά γρήγορος για να χειριστεί τον καθημερινό φόρτο εργασίας σας, όπως συνομιλία μέσω βίντεο, πλοήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία εγγράφων, αρκετές θύρες για να συνδέσετε τα περιφερειακά σας και μπορεί επίσης να χρειαστείτε επιπλέον οθόνες για αποτελεσματικότητα. Εάν πρέπει να το πάρετε στο γραφείο σας αφού η κοινωνία επιστρέψει στο φυσιολογικό, πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να χωράει εύκολα στο σακίδιο σας. Φυσικά, πρέπει να είναι ανθεκτικό με προεγκατεστημένα Windows 10 καθώς και με κάποιο λογισμικό παραγωγικότητας. Όλα σε ένα, έτσι;

Cubot WW Atlas VPN

Πώς να φτιάξετε μια αποτελεσματική μελέτη / εργασία από το σπίτι;

Τώρα, έχετε ήδη επενδύσει σε μια εργασία από το σπίτι με τον υπολογιστή σας, είναι καιρός για κάποια απαραίτητα αξεσουάρ. Πρώτον, μια επιπλέον οθόνη μπορεί να τριπλασιάσει την παραγωγικότητά σας, ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο μπορεί να σας επιτρέψει να εργαστείτε σε μια άνετη θέση. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστείτε έναν εκτυπωτή. Τώρα, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία με ένα σύνολο από λίγα εργαλεία.

XIDU PhilMac

Ο XIDU PhilMac είναι ένας μίνι υπολογιστής, πανάλαφρος, με προεγκατεστημένη την σουίτα των Windows 10, με ενσωματωμένη λεπτή σχεδίαση από αλουμίνιο, που εγγυάται την ανθεκτικότητα που δεν θα σας επιβραδύνει με κανέναν τρόπο. Περιέχει μία θύρα HDMI και μία θύρα VGA, συμβατές με δύο οθόνες μέσω 4K @ 60Ghz. Η συνδεσιμότητά του PhilMac είναι απίστευτη καθώς διαθέτει θύρες Bluetooth και USB, υποδοχή κάρτας SD αλλά και για επέκταση του SSD έως 1 TB.


Τώρα, το PhilMac είναι διαθέσιμο στα 199,99 συν ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο στο κατάστημα του Amazon και στο κατάστημα Aliexpress.

Link:

Amazon

IT: https://amzn.to/3fuz5ao

US: https://amzn.to/3fNtJXH

UK: https://amzn.to/31s4DJ7

FR: https://amzn.to/3jB7zub

Aliexpress

XIDU Official: https://www.aliexpress.com/item/4001112695156.html?gps-id

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram