Δείτε πως εάν είστε κάτοχος συμβολαίου Vodafone, μπορείτε ν’ αποκτήσετε απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες!

Η Vodafone επαναφέρει την προσφορά των unlimited data έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και προσφέρει σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής την εμπειρία των unlimited data σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν επικοινωνία και ψυχαγωγία και τον Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες που θα ενεργοποιήσουν αυτή τη νέα προσφορά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα data τους χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό στον όγκο ανά ημέρα – θα έχουν δηλαδή μία απεριόριστη εμπειρία.

Το πακέτο που προσφέρει Unlimited Data για 15 ημέρες με μόλις 6,90 ευρώ ενεργοποιείται μέσω:

  • της ιστοσελίδας της Vodafone
  • του My Vodafone App
  • και στέλνοντας Κ στο 1339 και, για όσους έχουν family πρόγραμμα χρήσης, Ν στο 1339.

Η εγγραφή στην προσφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και ισχύει για διάστημα 15 ημερών. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές – ιδιώτες και επαγγελματίες – συμβολαίου κινητής Vodafone, υφιστάμενους και νέους.

Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί στο κύριο μέλος και μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη του Vodafone Family RED προγράμματος.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.adslgr.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα