Δείτε πως είναι το εσωτερικό του χειριστηρίου του PS5!

Στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε μια εικόνα αποσυναρμολόγησης του χειριστηρίου του PS5, που δείχνει το εσωτερικό υλικό του ελεγκτή DualSense.

Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από τον ράπερ Travis Scott στο Instagram του. Δεν υπάρχει καμία κονσόλα PS5 στις φωτογραφίες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη λεζάντα “Θα παίξω μέχρι να ανατέλλει ο ήλιος”, οπότε θα έπρεπε να είχε ήδη την κονσόλα παιχνιδιών. Είναι πιθανό ότι η Sony έχει αρχίσει να παρέχει κονσόλες παιχνιδιών PS5 σε διασημότητες και επιρροές εκ των προτέρων για σκοπούς μάρκετινγκ.

Όσον αφορά την εμφάνιση, αυτή τη φορά η λαβή του PS5 άλλαξε το προηγούμενο στιβαρό χρώμα, υιοθετώντας τολμηρά σχέδια ασπρόμαυρης “χρωματικής αντίθεσης” και ολόκληρη η λαβή έχει γίνει μεγαλύτερη. Όσον αφορά τις νέες δυνατότητες, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ελεγκτή PS5 είναι η νέα προσθήκη “απτικής ανάδρασης” Η Sony ισχυρίζεται ότι επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν μια πιο πλούσια πινελιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, όταν ένα αυτοκίνητο οδηγεί πάνω σε ένα λασπωμένο δρόμο, η λαβή θα ανταποκρίνεται στον ήχο του “τρεμούλιασμα” με αντίστοιχους κραδασμούς.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες χώρες στις 12 Νοεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει σε άλλες περιοχές του κόσμου στις 19 Νοεμβρίου.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα