Έχετε Huawei κινητό και όχι Google Maps!? Τώρα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή πλοήγησης της TomTom στο Huawei AppGallery!

Μία από τις εφαρμογές που πλέον δεν μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες των νεότερων συσκευών της Huawei είναι το Google Maps. Οι χάρτες της Google είναι μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές κι είχε αντικαταστήσει σχεδόν κάθε άλλη εφαρμογή πλοήγησης σε Android κινητά. Πλέον όμως, οι κάτοχοι των τηλεφώνων Huawei που δεν διαθέτουν Google Services, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή πλοήγησης της TomTom.

Η TomTom που εδρεύει στην Ολλανδία και έχει ταυτίσει το όνομά της με λύσεις πλοήγησης ήρθε σε συμφωνία με τη Huawei τον περασμένο Ιανουάριο. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν ήταν έτοιμη με το λανσάρισμα της σειράς smartphone P40, όμως είναι διαθέσιμη από σήμερα και οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν μέσω του AppGallery.

Η εφαρμογή έχει περίοδο δοκιμής δωρεάν για 30 ημέρες και στη συνέχεια διατίθεται χωρίς διαφημίσεις προς €1,99/μήνα ή €12.99/χρόνο.

Η εφαρμογή διαθέτει ελληνικά μενού και αναλυτικούς χάρτες και της Ελλάδας, παρέχοντας πληροφορίες για την κίνηση, εναλλακτικές διαδρομές κλπ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα