Έκτακτη Είδηση!!!! Η AMD μόλις αποκάλυψε ότι πήρε άδεια να εφοδιάζει την Huawei!!!!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, στο Συνέδριο Τεχνολογίας της Deutsche Bank σήμερα, ο Forrest Norrod, ανώτερος αντιπρόεδρος του αμερικανικού γίγαντα επεξεργαστών AMD και γενικός διευθυντής του κέντρου δεδομένων και των ενσωματωμένων επιχειρήσεων τμήματος, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει αποκτήσει άδεια για την προμήθεια της Huawei, και δεν αναμένεται ότι η «απαγόρευση Huawei» των ΗΠΑ να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρηση της AMD.

banner

Ο Forrest Norrod τόνισε ότι δεσμεύεται 100% να συμμορφωθεί με τους νόμους των ΗΠΑ και έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η AMD θα διαχειρίζεται τη λίστα οντοτήτων και αλληλεπιδράσεων με πελάτες ή δυνητικούς πελάτες.

Διαφήμιση

Αυτός είναι ο πρώτος προμηθευτής που δήλωσε δημοσίως ότι έχει αποκτήσει άδεια μετά την έναρξη ισχύος της “απαγόρευσης Huawei” στις 15 Σεπτεμβρίου. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, η Samsung, η MediaTek, η Sony και άλλοι κατασκευαστές επιβεβαίωσαν ότι θα σταματήσουν να προμηθεύουν την Huawei πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου. Η Micron Technology και άλλες εταιρείες που είχαν λάβει προηγουμένως άδειες εξαγωγής από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν επίσης σταματήσει να προμηθεύουν την Huawei.

Google news

Προηγουμένως, κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Intel, Micron Technology, Samsung της Νότιας Κορέας, SK Hynix, TSMC της Ταϊβάν, MediaTek και SMIC της Κίνας, όλοι έχουν αποκαλύψει ότι έχουν υποβάλει αιτήσεις αδειών στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ για να συνεχίσουν να προμηθεύουν την Huawei.

AliExpress WW Lightinthebox WW

Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές και ειδικοί του κλάδου που υποβάλλουν αίτηση για την άδεια πιστεύουν ότι υπάρχει μικρή ελπίδα να περάσει η αίτηση τους.

Η AMD είναι ένας από τους προμηθευτές επεξεργαστών φορητών υπολογιστών της Huawei και η CPU της σειράς Ryzen έχει υιοθετηθεί από πολλούς φορητούς υπολογιστές της Huawei.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram