Γιατί πολλοί κάτοχοι κινητών Google Pixel κατηγορούν το Android 11!?

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες τηλεφώνων Pixel διαμαρτυρήθηκαν σε πλατφόρμες όπως το Reddit, το Google Play Store και το Φόρουμ κοινότητας βοήθειας Pixel Phone ότι η εφαρμογή κάμερας στα Pixel τους είχε ξαφνικά κρασάρει.

Ένας χρήστης του Pixel 3a που ενημέρωσε τη συσκευή του σε Android 11 επεσήμανε ότι μετά την ενημέρωση, δεν μπορούσε πλέον να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες που πήρε. Επιπλέον, κατά τη μετάβαση σε λειτουργία βίντεο, η εφαρμογή κάμερας διακόπτεται.

Μερικοί χρήστες είπαν ότι εδώ και τρία χρόνια, είναι πολύ ικανοποιημένοι με την κάμερα του Pixel 2. Μετά την ενημέρωση του όμως σε Android 11 πριν από δύο ημέρες, η κάμερα δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει. Είτε η οθόνη είναι μαύρη είτε η εφαρμογή κλείνει αμέσως. Η κρυφή μνήμη έχει αδειάσει και η επανεκκίνηση του τηλεφώνου πολλές φορές είναι άχρηστη.

Αν και στην επιφάνεια, η ενημέρωση του Android 11 μπορεί πράγματι να είναι η αιτία του προβλήματος, δεν είναι απολύτως βέβαιο αυτήν τη στιγμή. Το iTechNews.gr έμαθε ότι ένας χρήστης του Pixel επέστρεψε την ενημέρωση του Android 11 στο Android 10, αλλά το πρόβλημα δεν εξαφανίστηκε και η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν βοήθησε.

Η Google δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αυτό το πρόβλημα ακόμα. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα