Η ενημέρωση KB4571756 στα Microsoft Windows 10 δημιουργεί WSL 2 bug!

Σύμφωνα με τις αναφορές του Windowslatest, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την ενημέρωση κώδικα των Windows 10 KB4571756.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι υπήρχαν προβλήματα κατά την εκτέλεση του Υποσυστήματος των Windows (WSL2) του Linux, ενώ άλλοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων κώδικα.


Οι χρήστες δήλωσαν ότι αντιμετώπιζαν το σφάλμα “Το στοιχείο δεν βρέθηκε” κατά την προσπάθεια εκτέλεσης του WSL και ορισμένοι χρήστες ανέφεραν γενικά προβλήματα εγκατάστασης:

“Μετά την εγκατάσταση του KB4571756, ο υπολογιστής μου αντιμετώπισε επίσης σφάλμα. Διαγράψαμε το φάκελο docker στο AppData, μετά απεγκαταστήσαμε και επανεγκαταστήσαμε το docker, αλλά δεν το έλυσε. Τελικά λειτούργησε μετά την απεγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης των Windows (Σε αυτήν την περίπτωση, ο docker σχετίζεται με το WSL) »επεσήμανε ένας χρήστης.


Αυτό λοιπόν που μπορεί να γίνει, είναι ν’ απεγκαταστήσουν οι χρήστες αυτήν την ενημέρωση για να λύσουν το πρόβλημα του WSL, καθώς η Microsoft προς το παρόν δεν κατανοεί το πρόβλημα του WSL, επομένως αυτό το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.

Λύση:

Ρυθμίσεις->Κάντε κλικ στο «Ενημέρωση και ασφάλεια» στην αριστερή στήλη->κάντε κλικ στο «Προβολή ιστορικού ενημερώσεων»->κάντε κλικ στο «Κατάργηση εγκατάστασης ενημέρωσης» για να ανοίξετε το παράθυρο «Πίνακας ελέγχου»->βρείτε την ενημέρωση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κατάργησης εγκατάστασης- Επανεκκίνηση.

Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με το WSL, οι χρήστες μπορούν να προσπαθήσουν να επανεγκαταστήσουν την έκδοση κυκλοφορίας που χρησιμοποιούν.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα