Η ενημέρωση Οκτωβρίου για τα Windows 10 περιέχει πολλές μεγάλες διορθώσεις!

Μετά τη μικρή λίστα επιδιορθώσεων σφαλμάτων με την ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2020 (έκδοση 20H2), η Microsoft ξεκίνησε τώρα να κυκλοφορεί μια νέα προαιρετική ενημερωμένη έκδοση κώδικα με μια λίστα σημαντικών διορθώσεων σφαλμάτων.

Τα Windows 10 20H2 Build 19042.541 συνοδεύονται από μια μεγάλη λίστα επιδιορθώσεων σφαλμάτων, καθώς η Microsoft άρχισε να προετοιμάζει την ενημέρωση του Οκτωβρίου 2020 για τους καταναλωτές. Αυτή η προαιρετική έκδοση προεπισκόπησης προωθεί την έκδοση 20H2 των Windows 10 σε αριθμό 19042.541 από το 19042.508.

Η Microsoft αναφέρει ότι η ενημέρωση κώδικα είναι διαθέσιμη μόνο στους δοκιμαστές στο πρόγραμμα Ring Preview Release του Windows Insider. Εάν χρησιμοποιείτε την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2020 (έκδοση 2004), θα λάβετε αυτές τις ενημερώσεις αργότερα αυτόν τον μήνα σε μια άλλη προαιρετική ενημέρωση.

Η ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης αντιμετωπίζει ορισμένα από τα κρίσιμα ζητήματα που αναφέρθηκαν στην ενημέρωση Οκτωβρίου 2020, όπως το σφάλμα “Το στοιχείο δεν βρέθηκε” στο Υποσύστημα Windows για Linux. Ομοίως, η Microsoft πρόσθεσε επίσης μια νέα ειδοποίηση στον Internet Explorer που θα σας υπενθυμίσει το τέλος της υποστήριξης του Adobe Flash Player από τον Δεκέμβριο του 2020.

Επιπλέον, η Microsoft αντιμετώπισε ένα ζήτημα που εμποδίζει τη λειτουργία παιχνιδιών που χρησιμοποιούν spatial ήχο. Η Microsoft έχει επίσης επιλύσει ένα ζήτημα που προκαλεί τυχαίες διακοπές γραμμής όταν χρησιμοποιείτε το PowerShell.

Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που εμποδίζει τη μεταφορά του περιεχομένου της Κρυπτογραφίας κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων δυνατοτήτων. Διορθώθηκε ένα άλλο σφάλμα που προκαλεί παραβίαση πρόσβασης στο lsass.exe.

Άλλες διορθώσεις αντιμετωπίζουν ζητήματα με λειτουργίες επιχειρήσεων και προγραμματιστών.

Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, η ενημερωμένη έκδοση του Οκτωβρίου 2020 έχει οριστεί ως η δεύτερη ενημερωμένη έκδοση του Service Pack της Microsoft για τα Windows 10 – όπως η έκδοση 1909. Σε αντίθεση με την ενημέρωση του Νοεμβρίου 2019, τα Windows 10 20H2 εφαρμόζουν λίγο περισσότερες βελτιώσεις διεπαφής χρήστη, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μενού “Έναρξη”.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσοι έχουν εγκαταστήσει την Ενημέρωση Μαΐου 2020 (v2004) θα μπορούν να λάβουν τη νέα ενημέρωση δυνατοτήτων ως ένα απλό πακέτο ενεργοποίησης που ζυγίζει λιγότερο από 100MB.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.windowslatest.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα