Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Κίνα το αναδιπλούμενο Galaxy W21

Μοίρασε την γνώση...

Το Galaxy W20 είναι μια παραλλαγή του Galaxy Fold της Samsung που κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά αποκλειστικά με 5G. Τώρα, φαίνεται να έχει έρθει η ώρα να δούμε τον διάδοχο του, τους επόμενους μήνες. Ο ΚΑΕ έχει πιστοποιήσει μια νέα συσκευή με αριθμό μοντέλου που ενδέχεται να ταιριάζει με μια τέτοια συσκευή με τον ρυθμιστή 3C.

banner

Αν νομίζατε ότι η κυκλοφορία της πρώτης γενιάς πτυσσόμενου κινητού της Samsung θα αναιρούσε τη σειρά Galaxy W, αποτελούμενη από flip τηλέφωνα με premium προδιαγραφές που περιλάμβαναν διπλές οθόνες AMOLED. Ωστόσο, ο OEM προχώρησε στην κυκλοφορία του W20 στην κύρια αγορά αυτής της γραμμής, την Κίνα. Αποδείχθηκε μια έκδοση του Fold που διακρίθηκε κυρίως με 5G και διαφορετικά πίσω πάνελ.

Διαφήμιση

Τώρα, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή θ’ αποκτήσει διάδοχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 3C ενέκρινε την προς πώληση του Samsung SM-W2021. Καθώς το W20 ήταν το SM-W2020, πιθανότατα θα έχει το Galaxy W21 ως όνομα προϊόντος. Δυστυχώς, η νέα διαρροή δεν μπορεί να μας πει πολλά για τις προδιαγραφές της, εκτός από το ότι έχει βαθμολογία για μέγιστο ρυθμό φόρτισης 25 watt (W).

Google news

Ωστόσο, κρίνοντας από τους πιθανούς προγόνους του, οι μελλοντικοί αγοραστές W21 μπορεί να περιμένουν ένα αναδιπλούμενο tablet με κύρια οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 hertz (Hz). τριπλές κύριες κάμερες και ένα νέο είδος μεντεσέ.

Hekka Atlas VPN

Και πάλι, μπορεί επίσης να πάρει κάποιο είδος επεξεργασίας σχετικά με τις προδιαγραφές του, ώστε να το ξεχωρίσει από ένα τυπικό Galaxy Z Fold2. Όσον αφορά την τιμή του, το W20 ξεκινούσε στα 2936 $ ΗΠΑ κατά την κυκλοφορία του. οπότε μην περιμένετε η επόμενη γενιά να είναι φθηνότερη!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram