Η TCL CSOT θα φτιάξει τον αισθητήρα του Xiaomi κινητού που θα έχει την κάμερα κάτω από την οθόνη το 2021!

Μοίρασε την γνώση...

Η αγορά smartphone είναι μια εξαιρετικά ευμετάβλητη βιομηχανία, με αλλαγές και καινοτομίες που καθιστούν την αγορά δυναμική. Οι πρόσφατες τάσεις έχουν κάνει τους OEM να παρουσιάσουν αναδιπλούμενα smartphone, ενώ οι αναδυόμενες κάμερες ή οι μπροστινές κάμερες σε οπή, έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς. Τώρα, μια νέα αναφορά δείχνει ότι η Xiaomi μπορεί να είναι μια από τις πρώτες που θα ξεκινήσει ένα smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη.

banner

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την ChinaStarMarket, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας θα λανσάρει την τρίτη γενιά της κάμερας selfie κάτω από την οθόνη το 2021. Οι νέοι αισθητήρες θα κατασκευαστούν από την CSOT (China Star Optoelectronics), θυγατρική της TCL. Αυτοί οι νέοι αισθητήρες θα βρεθούν στην επόμενη γενιά smartphone της Xiaomi, που λογικά θα είναι η ναυαρχίδα της για το 2021.

Διαφήμιση

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είναι απλώς μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά, οπότε πάρτε την με προσοχή. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εταιρεία έχει δείξει την τεχνολογία στο παρελθόν, αλλά δεν έχει ακόμη κάνει εμπορική εμφάνιση. Πολλοί κατασκευαστές smartphone σπεύδουν να είναι οι πρώτοι που προσφέρουν κάμερα κάτω από την οθόνη στα κινητά τους και η Xiaomi μπορεί να είναι μια από τις πρώτες σε αυτό το θέμα.

Google news

Η Xiaomi έχει οικοδομήσει τη φήμη της στην καινοτομία και προσφέρει την τελευταία τεχνολογία για τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές. Επομένως, δεν θα είναι πολύ απίθανο να υποθέσουμε ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια κάμερα κάτω από την οθόνη από την εταιρεία τον επόμενο χρόνο.

Geekmaxi Many GEOs Tomtop WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram