Κυκλοφορούμε με το ηλεκτρικό πατίνι Niubility N1 8.5″ στα 227€ από Γερμανία, χωρίς τελωνείο!

Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερο βλέπω στους δρόμους άτομα να κυκλοφορούν με ηλεκτρικό πατίνι ή ποδήλατο. Είναι ένα μέσο οικολογικό, εύκολο για μετακίνηση μέσα στην πόλη, που δεν θέλει να ψάχνεις μετά για πάρκινγκ, χωρίς την εικόνα του συνωστισμού με άλλα άτομα, ειδικότερα τώρα με τον κορονοϊό, που σας πάει όπου θέλετε σχετικά άνετα. Και από κόστος δεν είναι πολύ, αφού με το κουπόνι που σας έχω από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, άρα και χωρίς τελωνείο, θα πάρετε το ηλεκτρικό πατίνι Niubility N1 8.5″ με μόλις €227.79!

Έχοντας ηλεκτρικό ποδήλατο, σας λέω ότι αξίζει να πάρει κάποιος κάτι τέτοιο, ένα ηλεκτρικό πατίνι συγκεκριμένα για πιο οικονομικά, δηλαδή ν’ αποφασίσει να κινηθεί οικολογικά μέσα στην πόλη πάντα. Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι, το Niubility N1, είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου. Θα το βρείτε στο μαύρο χρώμα και πιάνει μέχρι και 25 χλμ/ώρα. Υπόψιν η ταχύτητα μπορεί να σας φαίνεται μικρή, αλλά όταν είσαι πάνω σ’ ένα πατίνι ή ποδήλατο, είναι αρκετά μεγάλη, πιστέψτε με! Μπορεί να καλύψετε μία απόσταση 20 – 25km με την χρήση της μπαταρίας του μόνο.

 

Η ρόδα που έχει έχει διαστάσεις 8.5 ιντσών, ενώ αντέχει μέχρι και 120 κιλά, ένα νούμερο πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα….! Έχει δυνατότητα ν’ ανεβαίνει σε γωνία 15°. Η ισχύ της μηχανής του είναι 250W, ενώ φέρει μπαταρία χωρητικότητας 36V 7.8Ah. Για να φορτίσει πλήρως χρειάζεται 3 –  4 ώρες, με όριο φόρτισης τα 42V και τάση φόρτισης 42V 1.5AH; 100-240V, 50/60Hz . Το ηλεκτρικό πατίνι Nubility N1 έχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από άτομα με ύψος 120 – 200cm. Επίσης είναι αναδιπλούμενο, έτσι διπλωμένο οι διαστάσεις του είναι 1054 x 436 x 480mm, πλήρως ανοιγμένο είναι 1054 x 436 x 1150mm και ζυγίζει 12kg.

Το δίπλωμα του γίνεται πάρα πολύ εύκολα και σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, κάτι που το κάνει πολύ βολικό για μεταφορά όπου κι αν πάτε ή εάν θέλετε να το βάλετε στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου σας! Το ηλεκτρικό πατίνι φέρει προβολέα LED και πίσω φως φρένων, που φωτίζουν το σκοτάδι, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια τη νύχτα.

Αν λοιπόν θέλετε για όλους αυτούς του λόγους να κινηθείτε μέσα στην πόλη διαφορετικά, πηγαίνετε στο Cafago πατώντας το μπάνερ από κάτω και χρησιμοποιόντας το κουπόνι CCN1B για να το πάρετε στα 227.79€!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα