Μία επερχόμενη αλλαγή στα Google Photo θα κάνει πιο εύκολη την ζωή των χρηστών!

Οι χρήστες του Google Photos συχνά μπερδεύονται με τις συχνές και απροσδόκητες αλλαγές της διεπαφής της Google, αλλά τώρα κυκλοφορεί ένα νέο tweak που σίγουρα θα κάνει την κοινή χρήση εικόνων πολύ πιο εύκολη για όλους.

Η αλλαγή, όπως επισημάνθηκε από τους χρήστες του Reddit την περασμένη εβδομάδα, φέρνει ένα βελτιωμένο μενού κοινής χρήσης που διευκολύνει την εύρεση και την επιλογή των εφαρμογών και των επαφών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας.

Η βελτίωση κάνει μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή στον τρόπο επιλογής των προορισμών κοινής χρήσης. Ευτυχώς, είναι τόσο διαισθητικό που ίσως έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη νέα διεπαφή χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε.

Εάν έχετε τη νέα διεπαφή, η κοινή χρήση μιας εικόνας σας παρουσιάζει δύο σειρές εικονιδίων όπως πριν. Η επάνω σειρά είναι για κοινή χρήση απευθείας σε ομάδες ή μεμονωμένες επαφές και η κάτω σειρά είναι για κοινή χρήση μέσω οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει.

Η βασική αλλαγή είναι ότι η επιλογή μιας εφαρμογής για κοινή χρήση δεν απαιτεί πλέον κύλιση σε μια εν δυνάμει πολύ μεγάλη λίστα εφαρμογών για να βρείτε αυτήν που αναζητάτε. Αντ ‘αυτού, σας παρουσιάζεται μια επιλογή από μόλις τρεις επιλογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα ακολουθούμενες από ένα νέο κουμπί με την ένδειξη “περισσότερα”. Αν πατήσετε “περισσότερα”, εμφανίζεται ένα συρτάρι εφαρμογών το οποίο μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω για να το αναπτύξετε σε μορφή πλήρους οθόνης με κάθετη κύλιση.

Εδώ θα βρείτε μερικούς από τους αγαπημένους προορισμούς κοινής χρήσης στην κορυφή, ακολουθούμενος από μια πλήρη λίστα συμβατών εφαρμογών. Επιπλέον, οι εφαρμογές παρουσιάζονται εδώ με αλφαβητική σειρά παρά με την φαινομενικά τυχαία σειρά που βρέθηκε στον προηγούμενο οριζόντιο επιλογέα εφαρμογών.

Πολλοί χρήστες έχουν ήδη τη νέα διεπαφή, οπότε αν δεν το έχετε ακόμη, θα πρέπει να περιμένετε να το λάβετε σύντομα. Εάν θέλετε μια υπενθύμιση της παλιάς διεπαφής κοινής χρήσης, δοκιμάστε να κάνετε κοινή χρήση από την εφαρμογή Χάρτες Google που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την παλιά οριζόντια κύλιση.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.forbes.com

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα