Μην περιμένετε να δείτε ένα OnePlus 8T Pro φέτος μας επιβεβαίωσε ο Liu Zuohu!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε αυτή την στιγμή και σας έχουμε πει, το συνέδριο OnePlus 8T 5G θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το κινητό θα χρησιμοποιεί οθόνη Fluid AMOLED 120Hz όπως το OnePlus 8 Pro.

banner

Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά νέα για το OnePlus 8T Pro. Σήμερα το πρωί, ο Liu Zuohu επιβεβαίωσε στο Weibo ότι δεν υπάρχει 8T Pro φέτος. Οι χρήστες που τους αρέσουν τα προϊόντα Pro μπορούν να συνεχίσουν να επιλέγουν το OnePlus 8 Pro, τον ετήσιο βασικό εξοπλισμό. Ο Liu Zuohu τόνισε ότι το σχέδιό μας για το ίδιο καθορίζεται σε μια κατεύθυνση όπου δεν υπάρχει χώρος για αναβάθμιση.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα έχει το OnePlus 8T, για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 865 SoC, τετραπλή κάμερα 48MP και RAM έως και 12 GB. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Amazon Γερμανίας πριν από λίγες ημέρες, η τιμή του μηχανήματος αναμένεται να ξεκινήσει στα 599 ευρώ.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ChicMe WW Lightinthebox WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram