Ο Lei Jun μας δείχνει το εργαστήριο της Xiaomi, όπου 1800 κινητά της έχουν ήδη δοκιμαστεί!

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στα κοινωνικά μέσα. Το βίντεο είχε το ανώτερο στέλεχος να κάνει μια περιοδεία στο εργαστήριο της Xiaomi, ένα μέρος όπου 1.800 smartphone υποβάλλονται σε συνεχείς δοκιμές.

Σύμφωνα με το βίντεο, το Xiaomi Lab προετοιμάζει και δοκιμάζει 200 smartphone για μια συνεχή δοκιμή διάρκειας ενός μηνός προτού το μοντέλο διατεθεί στην αγορά. Τα smartphone υποβάλλονται σε μακρά δοκιμή για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και να φέρουν στην επιφάνεια τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε συσκευή μετά από μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Σύμφωνα με τον Lei Jun, η καινοτομία είναι παραγωγικότητα και η ποιότητα είναι η σωτηρία.

Με άλλα λόγια, ενώ η καινοτομία είναι αυτό που φέρνει τον πρώτο γύρο επιτυχίας, η διασφάλιση ποιότητας και η διαχείριση είναι εξίσου σημαντικές με έναν παράγοντα. Αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση όταν εξετάζουμε τις τεράστιες επενδύσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία, οπότε δεν υπάρχουν συντομεύσεις. Ο ανώτερος αξιωματούχος πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία σχεδιάζει να «κατακτήσει» τον κόσμο με ποιοτικά προϊόντα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα