Ο πρόεδρος της Huawei, Guo Ping, είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να χρησιμοποιήσει επεξεργαστές της Qualcomm εάν πάρει την σχετική άδεια!

Αφού εξαντληθεί το απόθεμα των Kirin 9000, εάν η τρέχουσα απαγόρευση δεν έχει αρθεί, η σειρά Huawei Mate 40 θα γίνει το κύκνειο άσμα της κορυφαίας ναυαρχίδας του Kirin. Ο πρόεδρος της Huawei, Guo Ping, δήλωσε ότι αν είναι δυνατόν, θα ήταν ευτυχής να χρησιμοποιήσουν chip της Qualcomm για την παραγωγή κινητών τηλεφώνων Huawei.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, στο συνέδριο Huawei Full Connect, ο εκ περιτροπής πρόεδρος της Huawei, Guo Ping, δέχτηκε μια συνέντευξη από τα μέσα ενημέρωσης.

Όσον αφορά το αν η Huawei θα χρησιμοποιεί την Qualcomm στα κορυφαία τηλέφωνά της, ο Guo Ping είπε ότι η Qualcomm ήταν πάντα ένας σημαντικός συνεργάτης της Huawei. Η Huawei αγοράζει επεξεργαστές Qualcomm τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αναφέρεται ότι η Qualcomm έχει υποβάλλει αίτηση για άδεια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Εάν είναι δυνατόν, είναι ευχάριστο να χρησιμοποιήσουμε επεξεργαστές Qualcomm για την παραγωγή κινητών τηλεφώνων Huawei.

Επιπλέον, για το αν η Huawei θα επενδύσει στον τομέα της κατασκευής τσιπ, ο Guo Ping είπε ότι η Huawei έχει ισχυρές δυνατότητες σχεδίασης chip και είναι πρόθυμη να βοηθήσει την αλυσίδα εφοδιασμού chip να ενισχύσει τις δυνατότητές της στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τα υλικά.

«Βοηθώντας τους, βοηθάμε τον εαυτό μας», είπε ο Guo Ping.

Στο προσωπικό αρχείο καταγραφής της διάσκεψης HDC 2020 που ανακοινώθηκε επίσημα από την Huawei πριν, ο Yu Chengdong υποσχέθηκε προσωπικά ότι η σειρά Huawei Mate 40 θα κυκλοφορήσει όπως είχε προγραμματιστεί: “Περιμένετε λίγο, όλα θα έρθουν όπως είχε προγραμματιστεί.”

Αναφέρεται ότι η σειρά Huawei Mate 40 μπορεί να περιλαμβάνει τα Mate 40, Mate 40 Pro και Mate 40 Pro +.

Το τσιπ Kirin 9000 θα είναι το πρώτο 5nm 5G Soc της βιομηχανίας. Ο Yu Chengdong είπε νωρίτερα ότι το Kirin 9000 θα έχει πιο ισχυρές δυνατότητες 5G, δυνατότητες επεξεργασίας AI και πιο ισχυρές NPU και GPU.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα