Το Amazfit GTR 2 πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG! Πότε να το αναμένουμε….!?

Μοίρασε την γνώση...

Μια προηγούμενη διαρροή έδειξε ότι η ολοένα και πιο δημοφιλής μάρκα wearable & smartwatch Amazfit, είχε ένα smartwatch δεύτερης γενιάς στα σκαριά, το GTR. Τώρα, μια συσκευή με αυτό το όνομα έχει εγκριθεί για χρήση Bluetooth 5.0. Επομένως, μπορεί να μην απέχει πολύ από την επίσημη κυκλοφορία.

banner

Το Amazfit GTR 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτό υποδηλώνεται έντονα από μια νέα καταχώριση στη βάση δεδομένων Bluetooth Special Interest Group (SIG) που παραθέτει αυτό το έξυπνο ρολόι με το όνομα. Δεν μπορεί να μας πει πολλά άλλα, εκτός από τον αριθμό μοντέλου της νέας συσκευής (A1952).

Το πρωτότυπο GTR, κατασκευασμένο από την πιο αναγνωρισμένη μάρκα του OEM Huami, είναι ένα έξυπνο ρολόι στρογγυλής όψης με ένα ευρύ φάσμα αθλητικών τρόπων και λειτουργιών. Είναι πιθανό ότι η δεύτερη γενιά της που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα θα μπορούσε να προσθέσει πιο προηγμένες προδιαγραφές όπως παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα, αν και αυτό δεν μπορεί να μετρηθεί μέσω της νέας επίσημης πιστοποίησής της.

Google news

Ωστόσο, τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι το GTR 2 θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0. Έχει επίσης φημολογηθεί ότι η Huami είχε επίσης ένα GTS δεύτερης γενιάς στα έργα, αν και ο ιστότοπος του SIG προφανώς δεν έχει ακούσει ακόμη ένα έξυπνο ρολόι με αυτό το όνομα προϊόντος (σωστό τη στιγμή της σύνταξης). Ωστόσο, και τα δύο νέα smartwatch πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με ένα Amazfit Smart Scale.

AliExpress WW banner

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram